Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

OΛΛΑΝΔΙΚΟ ΟVER ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ



Μέτρια κύλησε το Σαββατόκυριακο με πολλά σημεία να μην επιβεβαιώνονται σε όλα τα πρωταθλήματα. Χθες η Τζένοα μόνο μας δικαίωσε με την μεγάλη της νίκη επί της Μίλαν. Σήμερα 4 σημεία ξεχωρίσαμε πάμε να τα δούμε:


ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ X: Η αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Φουτμπολ Λιγκ, έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν στόχο την άνοδο και πρωταγωνιστούν. Η γηπεδούχους  Λαμία θέλει την νίκη για να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο. Πιθανό να τα βρουν στην μέση με την ισοπαλία να μην καταστρέφει κανέναν από τους δύο.
Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας για πρώτη φορά αδυναμία φέτος στην δημιουργία φάσεων, καθώς και στα δύο ματς δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην ενθουσιάζει με την απόδοση της όμως μετράει τέσσερις σερί  νίκες και έχει με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα θα μείνει για τρίτο σερί ματς  χωρίς γκολ η Σαουθάμπτον, άλλωστε η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν φημίζεται για την σταθερότητα της. Ο Φαν Χάαλ θέλει να σφηνώσει πίσω από Τσέλσι και Σίτι, οπότε θα κυνηγήσει την νίκη. Με το οver θα πάμε.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟVΕR:  Δύο σερί ήττες γνώρισε η Σαουθάμπτον από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας για πρώτη φορά αδυναμία φέτος στην δημιουργία φάσεων, καθώς και στα δύο ματς δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην ενθουσιάζει με την απόδοση της όμως μετράει τέσσερις σερί  νίκες και έχει με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα θα μείνει για τρίτο σερί ματς  χωρίς γκολ η Σαουθάμπτον, άλλωστε η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν φημίζεται για την σταθερότητα της. Ο Φαν Χάαλ θέλει να σφηνώσει πίσω από Τσέλσι και Σίτι, οπότε θα κυνηγήσει την νίκη. Με το οver θα πάμε, άλλωστε στους δύο πάγκους κάθονται δύο Ολλανδοί προπονητές που είχαν παλιότερα συνεργαστεί... με τον Κούμαν να είναι ο βοηθός του Φαν Χάαλ στην Μπαρτσελόνα.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΚΙΕΒΟ Χ2: Η Κάλιαρι δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς και προέρχεται από το βαρύ 0-4 από την Φιορεντίνα. Παραμένει η μόνη ομάδα στο Καμπιονάτο χωρίς νίκη εντός έδρας, καθώς εντός έδρας έχει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες σε έξι ματς. Την Πέμπτη πήρε την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην  Μόντενα. Η Κίεβο τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και προσπαθεί να ξεφύγει από την ζώνη υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνσιτική κράτησε το μηδέν απέναντι στην Λάτσιο.

ΒΕΡΟΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ G/G: Σε αγωνιστική κρίση η Βερόνα, καθώς αγνοεί την νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας. Επιθετικά βρίσκει δίχτυα εύκολα, δεν έχει σκοράρει μόνο σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όμως χάνει βαθμούς λόγω της άμυνας με 22 γκολ παθητικό. Προέρχεται από έξι σερί γκολ-γκολ. Η Σαμπντόρια διανύει εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από 4 σερί γκολ-γκολ. Θα πάμε με το γκολ-γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ X                3,00

Δυάδα
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟVΕR                 1,95
ΒΕΡΟΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ G/G       1,72

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου