Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

AΠΟΛΛΩΝ, ΤΖΕΝΟΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ


Του γύρο του κόσμου θα κάνουμε σήμερα, στις επιλογές μας έχουμε παιχνίδια από την Βραζιλία μέχρι την δικιά μας Φούτμπολ Λιγκ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι κρατάμε:


ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1: Ντέρμπι του Βορρά στην Ολλανδία, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που έχουν εξαιρετική έδρα, προέρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Τβέντε. Η Χέρενφεν δεν έχει νίκη τις τελευταίες 7 αγωνιστικές και προέρχεται από ήττα από την εξαιρετικά αδύναμη Χέρακλες.

AΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1: Ο Απόλλων επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από 28 μέρες (9 Νοεμβρίου ήττα 1-0 στον Αιγινιακό). Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, ο Διλμπέρης είναι νέος προπονητής και θέλει να κάνει ντεμπούτο με το δεξί σήμερα. Ο Φωκικός έχει μόλις 2 βαθμούς, πολλά οικονομικά προβλήματα, ψάχνει προπονητή εδώ και ένα μήνα με αποτέλεσμα να μείνει με τον υπηρεσιακό Λύτρα στον πάγκο και ίσως ο καλύτερος παίκτης του ο Κροάτης  Γκατσέσα ζήτησε να φύγει, αλλά τελικά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Καλύτερο ρόστερ οι γηπεδούχοι, με νέο προπονητή ψάχνουν για νέο ξεκίνημα, ποντάρουμε στον άσο του 1,85.

TΖΕΝΟΑ-ΜΙΛΑΝ 1: Η Τζένοα πετάει, 8 ματς χωρίς ήττα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει την εξαιρετική φετινή της πορεία. Η Μίλαν μετά από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Ουντινέζε, χρειάστηκε πάντως να ευνοηθεί από την διαιτησία, καθώς δεν δόθηκε πέναλτι στην αντίπαλο της στο 0-0, ενώ αυτό που πήρε για να ανοίξει το σκορ δεν ήταν. Στην Γένοβα έχει λυγίσει και η Γιουβέντους, οι γηπεδούχοι έχουν την δυναμική να κερδίσουν την προβληματική Μίλαν.

KΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΟVER: Τελευταία αγωνιστική, με την Κρουζέιρο να πανηγυρίζει τον τίτλο μπροστά στο κοινό της, θέλοντας να το αποζημιώσει με μια καλή εμφάνιση. Χωρίς άγχος και η Φλουμινένσε μπορεί να βοηθήσει να δούμε ματς με γκολ.

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ G/G: Μετά το τεράστιο διπλό στο Γ.Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί την επιτυχία του στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ξάνθη. Αρκετά προβλήματα στην άμυνα για τον Δικέφαλο που θα παραταχθεί με τετράδα ανάγκης (Κίτσιου, Τζιόλης, Βίτορ, Ρατς). Με το διπλό να πληρώνει ψίχουλα θα πάμε με το γκολ-γκολ, καθώς η Ξάνθη είναι εμφανώς βελτιωμένοι μεσοεπιθετικά στα τελευταία ματς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Ο Αστέρας μετά τις δύο σερί νίκες που έκανε ανέβηκε στην τέταρτη θέση, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει 4 σερί νίκες και βρίσκεται πλέον στο -1 από τον Ολυμπιακό. Στην Τρίπολη ο Αστέρας δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια του, μπορούν να ακολουθήσουν και οι ανεβασμένοι «πράσινοι» για να δούμε ένα ωραίο ματς με γκολ.

Τριάδα ελληνική
AΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1    1,85
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ G/G          1,90
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER       2,15

Δυάδα
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1       2,10
KΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΟVER           1,75

Μονό αποδεκτό
TΖΕΝΟΑ-ΜΙΛΑΝ 1           3,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου