Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



Αν δεν υπήρχε αυτό το πέναλτι ουρακοτάγκος που πήρε η Λαμία στο 93' θα είχαμε κάνει το απόλυτο χτες. Αλλά έστω και έτσι η τριαδούλα μας μια χαρά μας έκατσε. Σήμερα έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ τελευταία αγωνιστική και πάμε να δούμε τι κρατάμε.



ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Έχει αλλάξει η ψυχολογία στην Γαλατά μετά την απόλυση του Πραντέλι και την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Οι Τούρκοι δεν έχουν ελπίδες ούτε για την τρίτη θέση, όμως θέλουν μια νίκη γοήτρου για να αποχωρήσουν με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση. Η Άρσεναλ ξέρει πως για να βγει πρώτη πρέπει να μην κερδίσει η Ντόρτμουντ την Άντερλεχτ... οπότε ο Βενγκέρ θα κάνει γερό rotation, καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς με την Νιουκάστλ. Άσος με το ανάλογο ρίσκο αφού πρόκειται ουσιαστικά για αδιάφορη αναμέτρηση. Επιλογή για σκόρερ ο Μπουράκ Γιλμάζ που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ G/G: Να κάνει το 6 στα 6 θέλει η Ρεάλ και να συνεχίσει το σερί συνεχόμενων νικών έχει φτάσει στις 18.Η Λουντογκόρετς θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Λίβερπουλ για να βγει τρίτη. Ο Αντσελότι θα χρησιμοποιήσει ρεζέρβες, οι Βούλγαροι παίζουν με ενθουσιασμό θα βρουν ευκαιρίες να σκοράρουν το γκολ-γκολ πληρώνει 2,00. Καλή περίπτωση και το γκολ για τον Τσικαρίτο που θα παίξει βασικός.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER: Στην τέταρτη θέση ότι και να γίνει η Μπενφίκα, αναμένεται να κάνει αλλαγές ο Ζεσούς καθώς ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο. Η Λεβερκούζεν θέλει την νίκη για να είναι σίγουρα πρώτη. Χωρίς άγχος οι γηπεδούχοι θα παίξουν ανοιχτά η Λεβερκούζεν δεν είναι από τις ομάδες που θα κλέψουν αποτέλεσμα το οver  στο 2,00 θα είναι επιλογή μας. Ο Τσαλχάνογλου που εκτελεί όλα τα στημένα είναι καλή επιλογή για σκόρερ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1: Μόνο νίκη θέλει η Λίβερπουλ για να πάρει την πρόκριση σε αντίθεση με την Βασιλεία που βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Η αγωνιστική κατάσταση των reds σίγουρα δεν βοηθάει για να ποντάρεις πάνω τους, αλλά ίσως είναι από τα ματς που μιλάει η φανέλα ενώ και το Άνφιλντ θα παίξει τον ρόλο του. Με το ζόρι αλλά άσος στο 1,80. Ίσως μάλιστα η πρόκριση έρθει με γκολ του μεγάλου αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΜΕ ΟVER: Σέρνεται πραγματικά ο Ολυμπιακός που βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση με την άμυνα του να πελαγοδρομεί. Θέλει την νίκη και ήττα της Γιουβέντους για να προκριθεί στους 16, αν δεν ηττηθεί βγαίνει τρίτος και συνεχίζει στο Γιουρόπα. Οι Σουηδοί είναι σε αγωνιστική απραξία εδώ και καιρό καθώς έχει τελειώσει το πρωτάθλημα τους. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν θέλουν μόνο την νίκη και για αυτήν θα παίξουν. Ουσιαστικά και ο Ολυμπιακός την νίκη θέλει... οπότε το over ίσως αποδειχθεί καλή επιλογή.

ΜΟΝΑΚΟ-ΖΕΝΙΤ 2: Η Μονακό έχει φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση έχοντας πετύχει μόλις 2 γκολ σε πέντε αγώνες, έχοντας όμως δεχτεί μόλις ένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τακτική ο Ζαρντίμ στον τελικό πρόκρισης απέναντι στην Ζενίτ ειδικά τώρα που και η ισοπαλία του δίνει την πρόκριση. Αν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσει το αντιποδόσφαιρο της Μονακό. Θα ποντάρουμε στο διπλό για την Ζενίτ του Βίλας Μπόας σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ: Βολική ισοπαλία, η Ατλέτικο πρώτη και η Γιούβε την ακολουθεί στους 16 ως δεύτερη. Βέβαια αυτό γίνεται και με νίκη της ιταλικής ομάδας με 1 γκολ διαφορά όμως δεν νομίζω να χαλάσουν τις καρδιές τους.

Σύστημα 2-3
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ    3,10
ΜΟΝΑΚΟ-ΖΕΝΙΤ 2   2,87
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1   2,80

Δυάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΜΕ ΟVER   1,80
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1    1,80

Δυάδα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ G/G   2,00
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER      2,00

Σύστημα 4-5 Anytime Scorer
Τζέραρντ (Λίβερπουλ)   4,33
Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)   3,20
Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατασαράι)  2,40
Τσικαρίτο (Ρεάλ)   1,95
Ρόζενμπεργκ (Μάλμε)   4,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου