Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

KΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ


Πάλι μόνο μια δυάδα περάσαμε, πάλι στις λεπτομέρειες δεν βγάλαμε κάτι παραπάνω. Το θετικό είναι βγάλαμε το τριήμερο με μικρό κέρδος. Μπορεί στα περισσότερα από τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουμε αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα, όμως ακόμα και σήμερα Δευτέρα υπάρχουν αρκετά ματς στο κουπόνι και προκύπτουν επιλογές.


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1: Αυτή την στιγμή η Μπράουνσβαϊγκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, με τέσσερις νίκες σερί και πέντε ματς χωρίς ήττα. Ανέκαμψε στην βαθμολογία και πλησίασε στην τριάδα. Η Νυρεμβέργη προέρχεται από σημαντική νίκη επί της πρωτοπόρου Ίνγκολσταντ στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Βάιλερ. Με αλλαγμένη ψυχολογία η Νυρεμβέργη , όμως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και θα ποντάρουμε στον άσο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ G/G: Εξαιρετική η πορεία της Σαμπντόρια μέχρι στιγμής, μετά από 12 αγωνιστικές φιγουράρει στην 4η θέση, έχοντας μόλις μία ήττα (από την Ίντερ με ανύπαρκτο πέναλτι). Η Νάπολι δεν λέει να στρώσει αγωνιστικά, εκεί που δείχνει να παίρνει τα πάνω ήρθε η γκέλα με το εντός έδρας 3-3 με την Κάλιαρι. Μόνιμο πρόβλημα της η άμυνα που δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ που δείχνει αρκετά πιθανό.

ΚΑΡΑΜΠΟΚ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2: H Μπεσίκτας εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με το 2-2 στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή και εκεί θέλει να παραμείνει με το ματς με την προτελευταία Καραμπόκ να είναι στα μέτρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν μία μόλις νίκη στα τελευταία πέντε ματς και βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2,10.

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ 1: Η Πάκος τρέχει αήττητο 7 αγωνιστικών και έχει πλησιάσει πλέον στις θέσεις εξόδου στην Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Σπόρτινγκ, ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί νίκες. Η Εστορίλ ταλαιπωρήθηκε με το ματς με την Αϊνχτόβεν που έγινε σε δύο δόσεις (Πέμπτη-Παρασκευή) λόγω  της βροχόπτωσης και μάλιστα το τελικό 3-3 απέναντι στους Ολλανδούς την άφησε οριστικά εκτός συνέχειας. Θα ποντάρουμε στον άσο της φορμαρισμένης και πιο ξεκούραστης Πάκος.

Δυάδα
ΚΑΡΑΜΠΟΚ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2           2,10
ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ 1        2,25

Δυάδα
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ G/G       1,80
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1           2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά και στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου