Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΣΙΤΙ


Κακή μέρα η χτεσινή, οι επιλογές μας αποδείχτηκαν κακές και ο κουβάς ήταν αναπόφευκτος.   Αρκετά σημεία προκύπτουν σήμερα, θα ποντάρουμε στην Μάντσεστερ Σίτι που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί της Μπάγερν και θέλει να εκμεταλλευτεί την χθεσινή ισοπαλία της Τσέλσι για να πλησιάσει στην κορυφή.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟVER: Ο Εργοτέλης έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος φέτος κάτι που δείχνει το σοβαρό αμυντικό πρόβλημα που έχει. Ο Αστέρας παίζει επιθετικά, αλλά έχει και αυτός τα προβλήματα του αμυντικά. Το οver πληρώνει 2,25 και θα το τιμήσουμε, άλλωστε οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Ίσως αυτό το ματς να ήταν το έναυσμα για την αντεπίθεση των «πολιτών». Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αγουέρο πέτυχε τρία γκολ την Τρίτη. Η Σαουθάμπτον σιγά-σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί στην βαθμολογία. Θα πάμε με το διπλό για την Σίτι.

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ 2: Η Ρασίνγκ είναι στην πρώτη θέση και με δύο νίκες  κατακτά το πρωτάθλημα. Η Ροζάριο είναι μια μεγάλη απογοήτευση… την Τετάρτη έχασε στον τελικό κυπέλου από την Ουρακάν (δεύτερη κατηγορία), στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε έχοντας σκοράρει ένα γκολ. Χωρίς στόχους η Ροζάριο, τεράστια ευκαιρία για την Ρασίνγκ, το διπλό στο 1,90.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ2:  Πανηγύρια στην Μινέιρο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου την Τετάρτη και εξασφάλισε την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Χωρίς στόχους πλέον στο πρωτάθλημα. Η Κοριτίμπα παλεύει για την σωτηρία της, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι. Θα πάμε με το κίνητρο των φιλοξενούμενων.

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1:  Θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει και οριστικά την σωτηρία της η Σαπεκοένσε που προέρχεται από δύο σερί νίκες. Η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο βρίσκεται σε διακοπές μετά την εξασφάλιση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου, ενώ είναι και απογοητευμένη από την ήττα στο τελικό κυπέλλου από την Μινέιρο την Τετάρτη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 0-1 ΓΚΟΛ: Ο ΠΑΣ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα, με τον Πετράκη να δουλεύει αρκετά στην αμυντική λειτουργία. Ο ΟΦΗ του Γκατούζο ψάχνει τρόπους να πάρει αποτελέσματα χωρίς να τα καταφέρνει, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Ο κακός αγωνιστικός χώρος πιθανόν θα βοηθήσει να δούμε ένα ματς με λίγες φάσεις και θα ποντάρουμε στο 0-1 γκολ.

Δυάδα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟVER   2,25
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 0-1 ΓΚΟΛ   2,75

Δυάδα
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1         2,20
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ2 (Δ) 1,95

Δυάδα
ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ 2                               1,90
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2      2,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά και στην εφημερίδα Arena Presss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου