Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ


Ο Ιμπραΐμοβιτς έφυγε με άσχημο τρόπο από την Μπαρτσελόνα

Την πατήσαμε και πάλι με την Λίβερπουλ χτες, ξεκάθαρο λάθος που ποντάραμε πάνω της, όπως φυσικά και στην Γαλατασαράι. Η Ζενίτ δεν βρήκε τον τρόπο να σπάσει το αμυντικό τείχος του Ζαρντίμ και στο βγήκε μπροστά αναγκαστικά και το πλήρωσε δεχόμενη δύο γκολ. Μόνο στο σβηστό 0-0 στο Τορίνο πέσαμε μέσα, αλλά εκεί ήταν κάτι αναμενόμενο. Δεύτερη πράξη της τελευταίας αγωνιστικής σήμερα και τα παιχνίδια παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.


ΡΟΜΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER: Τελικός πρόκρισης για τις δύο ομάδες με δεδομένο φυσικά ότι η ΤΣΣΚΑ θα χάσει από την Μπάγερν. Η Ρόμα προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία με 0-0, ενώ η Σίτι προκρίνεται με νίκη η ισοπαλία με γκολ. Οι Άγγλοι με λίγα λόγια έχουν μία επιλογή να πετύχουν γκολ, αν το καταφέρουν προκρίνονται και με ισοπαλία. Κοινό στοιχείο για τις δύο ομάδες οι προβληματικές άμυνες. Το οver μοιάζει πάρα πολύ πιθανό και με ρίσκο ίσως και πολύ οver

ΑΓΙΑΞ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Ξεκάθαρα τα πράγματα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, θέλει μόνο την νίκη στο Άμστερνταμ για να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η τακτική του Έλληνα τεχνικού πάντως δύσκολα θα αλλάξει, σφιχτά στην άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Κάποια στιγμή θα ανοιχτεί αναγκαστικά για αυτό θα πάμε με τα 2-3 γκολ. Καλή επιλογή για σκόρερ ο φορμαρισμένος Μίλικ.

3-2 στο πρώτο ματς και χωρίς τον Ιμπρα...
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Έχουν προκριθεί και οι δύο στους 16. Αυτό που θα κριθεί σήμερα είναι η πρώτη θέση του ομίλου, με την Μπαρτσελόνα να θέλει μόνο την νίκη για να την πάρει. Μπορεί η Παρί να κινείται στην μετριότητα φέτος, ειδικά στο Σαμπιονά αλλά απέναντι σε ένα τέτοιο αντίπαλο οι ποδοσφαιριστές του Μπλαν βρίσκουν ξεκάθαρο κίνητρο, άλλωστε στο ματς του πρώτου γύρου στο Παρίσι έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και κέρδισε με 3-2 την σημερινή της αντίπαλο. Το διπλό στο 7,5 είναι σε εξαιρετική απόδοση και θα το τιμήσουμε. Για σκόρερ θα ποντάρουμε στον Ιμπραΐμοβιτς που έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Μπαρτσελόνα.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΑΛΚΕ ΟVER: Η Μάριμπορ θέλει την νίκη για να περάσει την Σάλκε και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Σάλκε θέλει την νίκη και παράλληλα ήττα της Σπόρτινγκ στο Λονδίνο από την Τσέλσι για να πάρει την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Φουλ επίθεση και οι δύο με μοναδικό στόχο την νίκη, το οver στο 1,72 είναι ξεκάθαρη επιλογή, ενώ με ρίσκο μπορεί να ξεφύγει και άλλο το σκορ.

Τριάδα
ΡΟΜΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER 1,72
ΑΓΙΑΞ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΑΛΚΕ ΟVER            1,72

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2     8,00

Τριάδα Αnytime Scorer
ΑΓΙΑΞ-ΑΠΟΕΛ    ΜΙΛΙΚ   2,20
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΑΛΚΕ ΤΣΟΥΠΟ ΜΟΤΙΝΓΚ  2,75
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ        ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ                                2,62

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου