Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΜΠΟΝΙ ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ


Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Σουόνσι ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, μια αναμέτρηση που μπορούμε να ρισκάρουμε, καθώς η εικόνα της Λίβερπουλ είναι σταθερά κακή και η Σουόνσι έχει δοντάκια.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 2: Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ μετά από τρεις αγωνιστικές με το δύσκολο 1-0 στην έδρα της Μπέρλνι. Ο Ρότζερς χρησιμοποιεί τον Στέρλινγκ ως σέντερ φορ. Προβληματική η εικόνα της από την αρχή της χρονιάς. Η Σουόνσι μετά από δύο σερί ήττες έκανε δύο νίκες σερί επί της Άστον Βίλα και Χαλ. Οι Ουαλοί βρίσκονται στην 8η θέση 3 βαθμούς πάνω από την Λίβερπουλ και το διπλό πληρώνει 5,75. Τον Οκτώβριο συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο Λιγκ Καπ, με την Λίβερπουλ να επικρατεί με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Το διπλό αναγκαστικά θα μπει στις επιλογές μας. Εξαιρετική επιλογή για σκόρερ ο Μπόνι με τον Ιβοριανό να έχει πετύχει 8 γκολ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αποτελεί και μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ, τι καλύτερο από το να σκοράρει απέναντι της;

ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1: Η Φούλαμ δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Μπόρνμουθ και έχασε εύκολα με 2-0. Το τελευταίο διάστημα πάντως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει βελτιώσει αισθητά την θέση της στην βαθμολογίας. Η Μπράιτον έμεινε στο 2-2 με την Ρέντινγκ, έχοντας στον πάγκο τον υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απόλυση του Χίπια. Βρίσκεται σταθερά εντός ζώνης υποβιβασμού και έχει μόλις τρεις νίκες  μετά από 23 αγωνιστικές.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ 1: Bρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα μετά την έλευση του Ερσούν Γιανάλ στο πάγκο της και την απομάκρυνση του Χαλίλχοτζιτς. Βρίσκει δίχτυα με ευκολία, προέρχεται από 6 σερί οver, ενώ την Τετάρτη διέλυσε με 9-0 την Μανίσασπορ, ομάδα Β’ κατηγορίας για το κύπελλο. Εξαιρετική παράδοση με αντίπαλο την Εσκισεχιρσπόρ με 13 νίκες,  6 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την νίκη τις 4 τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκονται με το ζόρι πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

Moνό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 2 5,75

Αnytime Scorer
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ    ΜΠΟΝΙ                 3,10

Δυάδα
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1                2,10
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ 1        1,72


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου