Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ...



Ο χθεσινός κουβάς δεν ήταν απλός... ήταν τεράστιος. Ούτε καν πλησιάσαμε, γκολ-γκολ η Φιορεντίνα 0-0, άσο η Φούλαμ 0-4, οβερ 4,5 η Ντόρτμουντ 1-0, ισοπαλία η Τουλούζ 0-2. Το ευχαριστηθήκαμε για τα καλά. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα, γιατί δεν μας συμφέρει να στεκόμαστε στα χθεσινά.Γεμάτο το κουπόνι, προκύπτουν πολλές επιλογές πάμε να τις δούμε.


Παραδοσιακά φεύγει με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Στόουκ η Άρσεναλ
ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Η Άρσεναλ έφτυσε αίμα για να κερδίσει την Σαουθάμπτον με τον Σάντσες να την λυτρώνει στο 89’. Οι πολλοί τραυματισμοί δεν αφήνουν την ομάδα του Βενγκέρ να βρει ρυθμό. Η Στόουκ ήταν άτυχη απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους που ξέρουν να κάνουν παιχνίδι υπομονής και θα δυσκολέψουν τους «κανονιέρηδες». Παράδοση 3-2-1 για την Στόουκ στο «Μπριτάνια».

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: Ξαναγύρισε στις επιτυχίες η Τσέλσι μετά το 0-0 με την Σάντερλαντ με το εύκολο 3-0 επί της Τότεναμ. Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια(2 ήττες , 1 ισοπαλία, 1 νίκη). Η Νιουκάστλ χωρίς τον Κολοτσίνι στην άμυνα και τον Κρουλ κάτω από τα δοκάρια χάνει σε αμυντική σταθερότητα. Για την Τσέλσι θα λείψει ο Μάτιτς που είναι το μηχανάκι στην μεσαία γραμμή, ενώ αμφίβολος είναι ο Κέιχιλ που επίσης είναι σημαντικός για την άμυνα. Το οver θα είναι η επιλογή μας, καθώς και οι δύο έχουν θέματα στην άμυνα.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΣΑΛΚΕ ΟVER: Ο Στέφενς στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Στουτγκάρδη κέρδισε με 4-1 την Σάλκε. Από δύο σερίν νίκες η Σάλκε που στοχεύει στην τετράδα. Θέλουν να συνεχίσουν θετικά και οι δύο, η παράδοση θέλει πολλά γκολ (13 από τα 14 τελευταία μεταξύ τους οver) θα πάμε με το οver στο αξιοπρεπές 1,70.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G:  Το να δεχτεί η Μπάγερν γκολ φέτος είναι δύσκολο. Μια από τις λίγες ομάδες πάντως που μπορεί να την απειλήσει είναι η Λεβερκούζεν, που έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά. Το γκολ-γκολ στο 1,83 θα κρατήσουμε.

ΤΟΡΙΝΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2:  Πόνεσε το γκολ του Πίρλο στην τελευταία φάση του ντέρμπι με την Γιουβέντους που έφερε την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την Τορίνο που παρουσιάζει σταθερά κακό πρόσωπο φέτος. Φορμαρισμένη η Παλέρμο τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς. Η φόρμα μας οδηγεί στο διπλό του 4,50.

ΡΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Γαλλία είναι αυτή τη στιγμή η Ρεν, καθώς μετράει εννιά ματς χωρίς ήττα και 4 σερί νίκες. Δικαιωματικά θα ποντάρουμε στην νίκη της απέναντι στην άνοστη εκτός έδρας Μονπελιέ.

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ N/G:  Η ουραγός Ντόρντρεχτ έχει πετύχει μόλις 9 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε ματς. Η πρωτοπόρος Αϊντχόβεν, έχει δεχτεί μόλις 10 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από την Φέγενορντ. Το Ν/G πληρώνει 2,20 και με βάση τα δεδομένα αξίζει πονταρίσματος.

Tριάδα
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER             1,95
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΣΑΛΚΕ ΟVER        1,70
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G           1,83

Δυάδα
ΡΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1            2,05
ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ N/G 2,20

Μονό αποδεκτό
ΤΟΡΙΝΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2     4,50

Μονό αποδεκτό
ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1       4,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου