Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ


Η Σούπερ Λιγκ αποδείχτηκε κουβαδάρια χτες...μόνο ο Αστέρας στάθηκε στο ύψος του.
Αν και η μέρα δεν είναι και τόσο  στοιχηματική, προκύπτουν τέσσερα παιχνίδια που  θα βάλουμε σήμερα στο στόχαστρο.


ΦΟΥΛΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1: Η Φούλαμ ψάχνει την ανάκαμψη στην βαθμολογία, καθώς μετά το κάκιστο ξεκίνημα την άφησε αρκετά πίσω. Το Σάββατο πήρε την νίκη στην έδρα της Μπράιτον με 2-1, έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 ματς και έχει ανέβει στην 16η θέση. Σε κακό φεγγάρι η Γούτφορντ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και βγήκε εκτός εξάδας πλέι οφ. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους που βρίσκονται σε διαρκή άνοδο σε αντίθεση με την Γουότφορντ που είναι εμφανώς ντεφορμέ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G: Ντέρμπι μίσους στο Καμπιονάτο με την Φιορεντίνα να έχει ως μεγάλο της εχθρό την ομάδα του Τορίνο. Οι «βιόλα» στο τελευταίο διάστημα δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό μετά το γεμάτο σκαμπανεβάσματα ξεκίνημα. Προέρχονται από 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνουν να έχουν ξεμπουκώσει επιθετικά, με 8 στα τελευταία 3 ματς. Η Γιουβέντους βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και προέρχεται από την νίκη στο ντέρμπι με την Τορίνο με το γκολ του Πίρλο στο 93’. Με ρίσκο θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στους γηπεδούχους, πιο ασφαλή μοιάζει όμως το γκολ-γκολ καθώς οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα εύκολα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5:  Πιο κάτω δεν έχει για την Ντόρτμουντ που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογία στην Μπουντεσλίγκα. Γνώρισε νέα ήττα από την Άιντραχτ με 2-0. Τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Κλοπ και τους παίκτες του, θέλουν άμεσα νίκες. Η Χόφενχαϊμ στα τελευταία ματς επέστρεψε στις περσινές συνήθειες σε παιχνίδια ροντέο με πολλά γκολ, τέσσερα σερί οver 3,5. Με τα πολλά γκολ θα πάμε και στο σημερινό, η Ντόρτμουντ θέλει σαν τρελή την νίκη, όμως πίσω είναι αρκετά ευάλωτη με την Χοφενχάιμ να αρέσκεται στο ανοιχτό παιχνίδι. Θα το τραβήξουμε ακόμα παραπάνω με οver 4,5.

ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΟΝΑΚΟ Χ: Από νικηφόρα αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο την Τρίτη. Η Μονακό κέρδισε με 2-0 την Λανς, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες, ενώ η Τουλούζ πήρε την νίκη με 2-1 στην έδρα της Ναντ. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με την Ζενίτ την Τρίτη που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει καμία από τις δύο και θα την ποντάρουμε.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΟΝΑΚΟ Χ    3,10

Δυάδα
ΦΟΥΛΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1           2,30
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G                              1,83

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 4,5   3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου