Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

"ΜΠΑΖΕΙ"... ΠΙΣΩ Ο ΠΑΟΚ



Mείναμε με το Αχ... την Πρωτοχρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Αποδείχτηκε πως η επιλογή μας να κοντράρουμε τις Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ ήταν σωστή, όμως στην τελική χημεία τα σκατώσαμε και στο τέλος πληρωθήκαμε μόνο το οver 3,5 της Λίβερπουλ.
Το σημερινό κουπόνι σίγουρα δεν το λες φυσιολογικό, καθώς έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Κύπελλο Αγγλίας, Σκωτία, Ισπανία, λίγο από κύπελλο Γαλλίας και φυσικά ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ελάχιστες επιλογές προκύπτουν σήμερα, σε αντίθεση με την αυριανή μέρα που υπάρχουν αρκετά σημεία που έχουν μπει στο στόχαστρο.


ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2: Ο Αστέρας Τρίπολης είναι φανερό πως είναι από τις νοικοκυρεμένες ομάδες στην Ελλάδα και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Παρά τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό. Η διακοπή σίγουρα ήταν ευεργετική για τους παίκτες του Βεργέτη. Η Κέρκυρα θα παλέψει για την σωτηρία και ποιοτικά απέχει αρκετά από τον αντίπαλο της. Το διπλό στο 2,40 θα πονταριστεί.

Φανερό το πρόβλημα στο κέντρο άμυνας για τον φετινό ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G: Σίγουρα ο ΠΑΟΚ πήρε τις απαραίτητες ανάσες που χρειαζόταν, όμως τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν. Η σύνθεση της αμυντικής γραμμής πλέον μοιάζει με γρίφο για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Σκόνδρας, Ποζατζίδης ή Μαντούρο, Κίτσιου και Ρατς… Αν δεν είναι αυτό άμυνα ανάγκης. Δεν λέω ότι δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να μην δεχτεί γκολ, άλλωστε τα 6 από τα 8 φετινά ματς στην Τούμπα ήταν γκολ-γκολ. Το 2,62 είναι πρόκληση, όπως και το 9,00 του Κολοβού για να σκοράρει.

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2: Καλή χρυσή η φετινή Βέροια, κάνει εξαιρετική πορεία όμως και ο Παναιτωλικός δεν πάει πίσω. Σημαντικές απουσίες οι Βέρτζος και Ραούλ Μπράβο, καθώς είναι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων.  Είναι ξεκάθαρο πως οι αποδόσεις αδικούν την ομάδα του Μάκη Χάβου. Θα ποντάρουμε στο Χ2 που το βρίσκουμε στο 1,70.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ UNDER:  Οι γηπεδούχοι σκοράρουν μόνο με αίτηση, ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς, βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού. Από την άλλη η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στερείται ποιοτικών επιθετικών λύσεων και επίσης σκοράρει με δυσκολία. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο για τους Βάσκους με την απουσία των Μουνιαίν και Αντούριθ να της στερεί τα δύο καλύτερα της όπλα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Το μικρό και ταπεινό under θα είναι η επιλογή μας.

ΧΑΡΤΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ 1: H φετινή Χαρτς ισοπεδώνει κάθε αντίπαλο στο πέρασμα της, σε 18 αγωνιστικές μετράει 16 νίκες και 2 ισοπαλίες και αποκτήσει διαφορά 15 πόντων από την δεύτερη Ρέιντζερς. Μπορεί το σημερινό ματς να είναι ντέρμπι μίσους, όμως η Χαρτς είναι ασταμάτητη θα ποντάρουμε στον άσο του 1,95.

Δυάδα
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2                 2,30
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G                2,62

Τριάδα
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2         1,70
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ UNDER        1,53
ΧΑΡΤΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ 1   1,75

Αnytime Scorer
ΚΟΛΟΒΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)   9,00

Αnytime Scorer
ΜΠΑΡΑΛΕΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)  3,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου