Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

O AΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΡREMIER LEAGUE



Είπαμε οι Άγγλοι συνεχίζουν στον ρυθμό τους, μόλις δύο μέρες μετά την Βoxing Day κανονικά αγωνιστική και σήμερα. Θα ασχοληθούμε με τέσσερα ματς από την Πρέμιερ Λιγκ.


ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. OVER 3,5: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε την ανοδική της πορεία με την εύκολη νίκη της με 3-1 επί της Νιούκαστλ. Μάλιστα για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα νίκησε κάνοντας και καλή εμφάνιση. Η Τότεναμ πήρε την τρίτη σερί νίκη της με 2-1 αυτή την φορά στην έδρα της Λέστερ. Οι «πετεινοί» ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 4η που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι και ο στόχος της φετινής χρονιάς. Ανεβασμένες και οι δύο, έχουν βρει ρυθμό, έχουν ροπή προς τα οver,μετρούν από 5 στα τελευταία 6 ματς και η Τότεναμ 13 συνολικά σε 18 ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Γιουνάιτεντ 12 σε 18 ματς. Θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω και θα ποντάρουμε στο οver 3,5 στο 2,62.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Η Γουέστ Χαμ το πάλεψε απέναντι στην Τσέλσι αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Σαμ Αλαρντάις έδειξε να στοχεύει στο σημερινό ματς για αυτο χρησιμοποίησε μόνο για μισή ώρα τους Σακό και Σόνγκ. Η φετινή πορεία των «σφυριών» είναι εντυπωσιακή και φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της ΚΠΡ (2-1) και σήμερα δίνει δεύτερο Λονδρέζικο ντέρμπι στην σειρά αυτή την φορά εκτός έδρας. Ο Ζιρού που αποβλήθηκε την Παρασκευή είναι τεράστια απώλεια, καθώς είχε βρει ρυθμό. Θα ποντάρουμε στην Γουέστ Χαμ, φέτος έχει δείξει πολλές φορές πως έχει δοντάκια...

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER: Προέρχονται από κακές εμφανίσεις και οι δύο, η Νιούκαστλ μετράει 3 ήττες σερί και η Έβερτον μετράει 3 ήττες στα 4 τελευταία. Θα ψάξουν την νίκη και οι δύο για να ξεκινήσουν την ανάκαμψη, πιθανόν να έχει γκολ το ματς. Μαζί μας και η παράδοση των τελευταίων χρόνων, με τις δύο ομάδες να μετρούν 7 συνεχόμενα όver στα μεταξύ τους.

ΚΠΡ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ HMIXΡ.: Λονδρέζικο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Χάρι Ρέντναπ και Νιλ Γουόρνοκ είναι από τις  πιο παλιές καραβάνες στους πάγκους των Βρετανικών γηπέδων. Προσεκτικές θα είναι και οι δύο, θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο που την έχουμε δει στα 8 από τα 9 εκτός έδρας ματς της Κρίσταλ Πάλας και αντίστοιχα στα 5 από τα 9 εντός έδρας της ΚΠΡ.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. OVER 3,5      2,62

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1              3,50

Δυάδα
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER       2,00
ΚΠΡ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ HMIXΡ. 2,10


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου