Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η ΣΕΦΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ


Γεμάτο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Γερμανία, αλλά αγώνες κυπέλλου σε Αγγλία, Ολλανδία και Γαλλία. Σήμερα στις επιλογές μας θα μπει τέσσερα σημεία, πάμε να τα δούμε:


NTEΡΜΠΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: Προημιτελικός του Λιγκ Καπ με τους γηπεδούχους να θέλουν να προχωρήσουν στην διοργάνωση και να περιμένουν με ενθουσιασμό την μεγάλη αντίπαλο τους. Τα «κριάρια» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ και κυνηγούν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Εντός έδρας έχουν μία μόλις ήττα σε 10 ματς. Η Τσέλσι του Μουρίνιο είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να αφήσει την διοργάνωση, καθώς ο Πορτογάλος κυνηγάει όλα τα τρόπαια και δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΣΕΦΙΛΝΤ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Το ρίσκο μας θα πάρουμε με την ιστορική Σέφιλντ στον άσο του 7,00. Παραδοσιακά στην Αγγλία στις διοργανώσεις των κυπέλλων παραμονεύουν οι εκπλήξεις, οι γηπεδούχοι ψάχνουν την διάκριση για να θυμηθούν το ένδοξο παρελθόν. Η Σαουθάμπτον μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, είναι πλέον ντεφορμέ. Οι «άγιοι» μετράνε 4 ήττες σερί και πέντε ματς χωρίς νίκη. Το «Μπράμαλ Λέιν» αναμένεται κατάμεστο από 33.000 οπαδούς. Ποντάρουμε με τόλμη στον άσο.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Τα πάντα εξαρτούνται από τις διαθέσεις των Βαυαρών που μπορεί με ένα ξέσπασμα της να διαλύσει σε 10 λεπτά τον αντίπαλο της. Το Σάββατο απέναντι στην Άουσμπουργκ στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0, στο δεύτερο όμως με τον Ρόμπεν να έχει κέφια έφτασε εύκολα στο 4-0. Στο σημερινό ματς  παίρνουμε ως δεδομένο πως η Φράιμπουργκ δεν θα σκοράρει… και θα παίξει αμυντικά για να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το μέγεθος της ήττας. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ στο 2,50.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Μετά από συναρπαστικό ματς το Αννόβερο πήρε την ισοπαλία με σκορ 3-3 στην έδρα της Βέρντερ . Για τέταρτο σερί ματς δέχτηκε από 3 γκολ και πάνω, έχει δεχτεί 13 γκολ στα τελευταία 4 ματς. Επιθετικά πάντως δεν υστερεί καθώς στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει και 8 γκολ. Η Άουσμπουργκ μετά τις 4 σερί νίκες ηττήθηκε φυσιολογικά από την Μπάγερν με 4-0. Το οver προφέρεται στο 2,00 και αξίζει πονταρίσματος.



Δυάδα
NTEΡΜΠΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER 1,70
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER           2,00

Μονό αποδεκτό
ΣΕΦΙΛΝΤ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1   7,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ       2,50


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου