Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΜΙΛΙ Η ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ...


H τεράστια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μας πλήρωσε μια χαρά με το 7,00 στη νίκη της επί της Σαουθάμπτον. Όταν πληρωνόμαστε με τέτοια σημεία... χαίρεσαι πιο πολύ. Βγάλαμε το εξτραδάκι και με τα 2-3 γκολ της Μπάγερν, ενώ μας χάλασε το απόλυτο το over στο Αννόβερο-Αούσμπουργκ.
Αρκετές επιλογές σήμερα στο κουπόνι, βέβαια θέλει προσοχή καθώς οι αναμετρήσεις του κυπέλλου κρύβουν παγίδες. Πέντε σημεία ξεχωρίσαμε πάμε να τα δούμε:
* Στο τέλος του κειμένου δώρο ένα video που θα σας πείσει για τους λόγους που η Έμιλι Ρατακόφσκι (φώτο) είναι αυτή την στιγμή η πιο ποθητή γυναίκα στον πλανήτη. Όποιος είδε πρόσφατα το Gone Girl... καταλαβαίνει. 


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ: Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε με κάτω τα χέρια στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και επικεντρώνεται στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν (με Αστέρα σήμερα και Βέροια στην συνέχεια). Ο Αστέρας συνεχώς ανεβάζει την απόδοση του, όμως οι παίκτες του Βεργέτη έχουν μαζέψει αρκετή κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Η ισοπαλία μοιάζει  να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Θα την ποντάρουμε.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1: Εξ αναβολής ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η Αϊντχόβεν βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη σήμερα βγαίνει πρωταθλήτρια χειμώνα. Η Φέγενορντ στο εντός έδρας 2-2 με την Αλκμάαρ έδειξε σημάδια κούρασης, καθώς δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς οι πρωτοπόροι δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER: Πολυβόλο η Μπόρνμουθ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η επιθετική της γραμμή πετάει φωτιές με 44 γκολ ενεργητικό. Έτσι πως έχει η κατάσταση στην Λίβερπουλ το Λιγκ Καπ ίσως ο πιο σύντομος δρόμος για να σώσει κάπως την χρονιά. Στο οver θα ποντάρουμε, οι γηπεδούχοι με τον ενθουσιασμό που έχουν θα κάνουν ροντέο το ματς και μπορεί εύκολα να ανοίξει το ματς.

ΟΦΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ Χ ΗΜΙΧΡ. :  Σε δύσκολη θέση ο ΟΦΗ με 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς, πλέον βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Η Καλλονή κάνει αγωνιστική «κοιλιά»  μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, αγνοεί την νίκη στα 4 τελευταία. Η επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, ενώ ήδη ο ΟΦΗ έχει φέρει σε έξι εντός έδρας ματς πέντε φορές ισοπαλία στο ημίχρονο, ενώ η Καλλονή σε έξι ματς μακριά από την Μυτιλήνη έχει φέρε τέσσερις φορές ισοπαλία στο ημίχρονο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΟVER 3,5: Πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λεβερκούζεν. Συνέχισε έτσι την αγωνιστική της άνοδο. Εντός έδρας δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, μετράει 4 οver 3,5 σε 8 ματς. Η Βέρντερ στα δύο τελευταία δέχτηκε 8 γκολ και συνεχίζει να βολοδέρνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει 5 οver 3,5 σε 8 ματς. Mε το οver 3,5 θα πάμε στο 2,20.

Δυάδα
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1         1,75
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER            180

Δυάδα
ΟΦΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ ΧΗΜΙΧΡ.            2,00
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΟVER 3,5           2,20

Μονό αποδεκτό
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ    3,25

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Το video είναι bonus... και δεν κολλάει με τα υπόλοιπα, απλά έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου