Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΣΙΝΙ

Μπορεί  να μην έχουμε σε εκτίμηση τον Μαντσίνι, αλλά το διπλό σήμερα είναι αναγκαίο για την Ίντερ

Χαμένοι δεν βγήκαμε χτες... αλλά ούτε κερδισμένοι. Τρία στα έξι σημεία πιάσαμε, όλα σε καλές αποδόσεις πήραμε τα λεφτά μας πίσω.
Μετρημένες επιλογές σήμερα, με μόλις 8 ματς στο κουπόνι είναι δύσκολο να γίνει παιχνίδι. Μερικές φορές βέβαια όταν τα ματς είναι λίγα, είναι πιο εύκολο να «διαβαστούν» και να βγει ταμείο.


EBEΡΤΟΝ-ΚΠΡ 2-3 ΓΚΟΛ: Σε κακή κατάσταση η Έβερτον, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς στο πρωτάθλημα, βρίσκεται κάτω από την μέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι το πάλεψε και αδικήθηκε από την διαιτησία. Την Πέμπτη έχασε από την Κράσνονταρ στο Γιουρόπα Λιγκ μια ανώδυνη ήττα με τον Μαρτίνες να ξεκουράζει παίκτες. Από την άλλη η ΚΠΡ έχει 2 νίκες στα τελευταία 3 ματς και έχει πάρεις ανάσες στην βαθμολογία. Τεράστια απουσία για τους Λονδρέζους η απουσία του Όστιν που έχει πετύχει τα 8 από τα 16 ματς της ομάδας του. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΚΙΕΒΟ-ΙΝΤΕΡ 2: Ο Μαντσίνι ξεκίνησε πολύ αρνητικά στην επιστροφή του στον πάγκο της Ίντερ, καθώς δεν έχει νίκη σε 3 αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε  με 2-1.Η Κιέβο είναι εδώ και 5 ματς χωρίς ήττα και δείχνει σαφώς βελτιωμένη εικόνα με τον Μαράν στον πάγκο. Οι «νερατζούρι» δεν έχουν περιθώρια να χάσουν και πάλι βαθμούς θα ποντάρουμε στο διπλό του 2,00.Δεν έχω καμία εκτίμηση για τον... προπονητή Μαντσίνι, όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης για την Ίντερ σήμερα.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ UNDER: Ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη αποχαιρέτησε την Ευρώπη με την βαριά ήττα με 4-0 από τον Άγιαξ. Επιστροφή στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Λεμεσού. Σε 12 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί μόλις 2 γκολ,  με την αμυντική της γραμμή να είναι το μεγάλο της όπλο. Το under στο σημερινό ματς πληρώνει 1,75.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΡΙΖΕΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ: Μετά την ήττα με 3-0 από την Μπεσίκτας ήρθε και το 2-0 από την Λέγκια για το Γιουρόπα Λιγκ, μια ήττα που δεν πόνεσε καθώς είχε προκριθεί. Στην Ρίζεσπορ είχαμε την απόλυση του Μεχμέτ Οζντιλέκ που πλήρωσε την κακή πορεία της ομάδας. Υπερεσιακός σήμερα στον πάγκο ο προπονητής της Β’ ομάδας. Πιο σφιχτά θα παίξει η Ρίζερσπορ για να κρατήσει την ισοπαλία, τα 2-3 γκολ μοιάζουν μια συνετή επιλογή.

Δυάδα
EBEΡΤΟΝ-ΚΠΡ 2-3 ΓΚΟΛ                                2,00
ΚΙΕΒΟ-ΙΝΤΕΡ 2   2,00

Δυάδα
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ UNDER                1,75
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΡΙΖΕΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ   2,05

Δυάδα Anytime Scorer
ΚΙΕΒΟ-ΙΝΤΕΡ      IKAΡΝΤΙ                               2,20
EBEΡΤΟΝ-ΚΠΡ   ΛΟΥΚΑΚΟΥ         2,00

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου