Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

BΡΙΣΚΟΥΝ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ


Μια χαρά μας έκατσε η Παρασκευή περάσαμε την δυάδα μας, βγάλαμε και τον σκόρερ με τον Φιρμίνιο να μας δικαιώνει, μόνο το γκολ  της Μπράιτον μας έλειψε για το απόλυτο.
Σάββατο γεμάτο δράση σήμερα με πολλές επιλογές σε όλα τα μέτωπα. 7 σημεία θα κρατήσουμε:


ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετράει 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να βελτιώνεται συνεχώς επιθετικά. Η τριάδα Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι δείχνουν να μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, την Τετάρτη πέτυχαν από ένα γκολ στην νίκη με ανατροπή επί της Παρί. Το οver 3,5 θα είναι η επιλογή μας που το βρίσκουμε στο 2,10.

ΣΑΛΚΕ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: Έχει βρει ρυθμό η Σάλκε, έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την Τετάρτη εξασφάλισε με το διπλό στην Σλοβενία την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Κολωνία να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς μετράει τρεις σερί ήττες δεν γίνεται να μην ποντάρουμε στο 1,80 για την ομάδα του Ντι Ματέο.

ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5: Με την σπουδαία νίκη στην Ρώμη επί της Ρόμα (2-0) πήρε παλικαρίσια πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Στο πρωτάθλημα έχει 4 σερί νίκες και σε συνδυασμό με τις γκέλες της Τσέλσι την έχει πλησιάσει στους 3 βαθμούς. Η Λέστερ αγνοεί την νίκη εδώ και 10 ματς, δέχεται γκολ πολύ εύκολα και δύσκολα θα αντισταθεί στην ομάδα του Πελεγκρίνι. Η επιλογή μας θα είναι τα πολλά γκολ, καθώς μπορούν να συνεφέρουν και οι γηπεδούχοι στο σκορ.

To έκαναν με την Τσέλσι γιατί όχι με την Άρσεναλ;
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: Μόλις πριν μια εβδομάδα η Νιούκαστλ υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα για φέτος την Τσέλσι, στα τελευταία 9 ματς οι «καρακάξες» έχουν μία μόλις ήττα, έχοντας κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι (Λιγκ Καπ), Λίβερπουλ, Τότεναμ. Από την άλλη έχουμε μία Άρσεναλ που κουβαλάει πολλά προβλήματα τραυματισμών και παρουσιάζει μέτρια εικόνα. Μπορεί να έβαλε 4 γκολ στην Γαλατασαράι, όμως είχε προηγηθεί η ήττα με 3-2 από την Στόουκ. Ας βγει και 5-0 το 8,00 στο διπλό της Νιουκάστλ έχει ξεκάθαρη αξία.

ΝΑΝΤ-ΜΠΟΡΝΤΟ X:  Χάλασε το αήττητο  σερί της η Ναντ με 3 σερί ήττες, βέβαια οι δύο ήταν απέναντι σε Μαρσέιγ και Παρί. Η Μπορντό βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις και δεν θα πει όχι στον πόντο σε μια δύσκολη έδρα. Θετικό ο βαθμός και για τους γηπεδούχους.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ: Στην 11η θέση με 18 βαθμούς και έξι αγωνιστικές αήττητη η Παλέρμο. Στην 10η θέση με 19 βαθμούς και 8 αγωνιστικές αήττητη η Σασουόλο. Στόχος και των δύο η σωτηρία από την οποία έχουν διαφορά ασφαλείας. Η ισοπαλία αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο και θα την ποντάρουμε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Χωρίς περιθώρια ο Ολυμπιακός θα πάρει την νίκη στην Λειβαδειά με τον ένα ή… με τον άλλο τρόπο. Όμως το γκολ-γκολ πληρώνει 2,75 και θα πονταριστεί, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τον Μάντζιο on fire και μπορούν να «πλήξουν» την κακή άμυνα του Ολυμπιακού.

Δυάδα
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5          2,10
ΣΑΛΚΕ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1          1,80

Δυάδα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G           2,75
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5        2,50

Δυάδα
ΝΑΝΤ-ΜΠΟΡΝΤΟ X        3,10
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ              3,60

Μονό αποδεκτό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2                                8,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου