Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΓΚΟΛ

Ο Βραζιλιάνος Φιρμίνιο αποτελεί καλή επιλογή για σκόρερ.

Μετά τους κουβάδες στο Champions League, ήρθε η χθεσινή μέρα και το Europa League που μας πλήρωσε. Με μικρή χασούρα έφυγε λοιπόν το τριήμερο των Ευρωπαϊκών ματς, με τα οποία θα ασχοληθούμε ξανά από τον Φεβρουάριο. Σήμερα η μέρα.... θα έχει γκολ τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε. Τέσσερα σημεία, όλα έχουν να κάνουν με γκολ. Πάμε να τα δούμε:


ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ G/G:Σε καθοδική πορεί οι δύο ομάδες βολοδέρνουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Μπράιτον με μία μόλις νίκη στα τελευταία 13 ματς, βρίσκεται στην 22η θέση, ενώ η Μίλγουολ με μία νίκη στα τελευταία 15 βρίσκεται στην 20η. Η Μπράιτον παρόλο την κακή πορεία της έχει σκοράρει στα 12 τελευταία παιχνίδια της με τα 9 να είναι και γκολ-γκολ. Η Μίλγουολ έχει σκοράρει στα 9 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της και τα 8 ήταν γκολ-γκολ. Βλέπουμε πως και οι δύο παρά την κακή πορεία τους, βρίσκουν δίχτυα, για αυτό το γκολ-γκολ στο 1,90 θα είναι η επιλογή μας.

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΑΛ ΟVER 3,5:Aπό την στιγμή που η Αλμερία δέχεται πέντε γκολ από την Εϊμπάρ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην αφηνιασμένη Ρεάλ των 20 συνεχόμενων νικών κινδυνεύει να δεχτεί πολλά. Το οver  3,5 πληρώνει 1,90. Οι Μαδριλένοι την Τρίτη παίζουν τον ημιτελικό του Fifa Club Word Cupμε αντίπαλο η την Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό η Γούεστερ Σίνδει από την Αυστραλία. Η διοργάνωση γίνεται στην Τυνησία.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.OVER 3,5: Ματς που μας προδιαθέτει για πολλά γκολ. Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Ντόρτμουντ, σε μία αναμέτρηση που την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα και γενικότερα είναι θαύμα που μπήκε μόλις ένα γκολ. Νωρίτερα είχε τέσσερα ματς σερί με οver 3,5. H Άιντραχτ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετράει 3 νίκες σερί (Γκλάνμπταχ, Ντόρτμουντ, Βέρντερ) με τον Σάαφ να δείχνει πως έχει περάσει την φιλοσοφία του (φουλ επίθεση) στην ομάδα. Το οver 3,5 θα είναι η επιλογή μας και για σκόρερ ο Βραζιλιάνος Φιρμίνιο των γηπεδούχων.

ΛΥΩΝ-ΚΑΕΝ ΟVER: Mετά την ήττα με 3-0 από την Σεντ Ετιέν πέτυχε δύο οριακές νίκες απέναντι σε Ρεμς (2-1) και Εβιάν (3-2) δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει την μίνι αγωνιστική κρίση. Συνεχίζει να δέχεται πάντως εύκολα γκολ,  μετράει 11 οver σε 17 ματς στο πρωτάθλημα. Σε κάκιστη κατάσταση η Καεν, έχει μόλις νίκη στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα. Τα έξι από τα επτά ήταν οver, ενώ και τα επτά ήταν γκολ-γκολ. Το overτου 1,80 θα είναι η επιλογή που προκύπτει ξεκάθαρα από την συμπεριφορά των δύο ομάδων.

Δυάδα
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ G/G       1,90
ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΑΛ ΟVER 3,5            1,90

Δυάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. OVER 3,5          2,00
ΛΥΩΝ-ΚΑΕΝ ΟVER           1,80

Anytime Scorer
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.   ΦΙΡΜΙΝΙΟ     2,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου