Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

EΞΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΠΑΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ



Η χθεσινή μέρα... μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως κουβαδιάρα. Παίξαμε Σάλκε της χαλάσαμε το σερί, παίξαμε Μπάρτσα κόλλησε στο μηδέν, παίξαμε Νιούκαστλ αναστήθηκε ξαφνικά η Άρσεναλ. Γενικά η μέρα ήταν κάκιστη. Πάλι καλά που ήρθε αυτό το δωράκι για την μισή Ελλάδα που παίζει στοίχημα με αυτά που έγιναν στην Λειβαδιά. Από τις σπάνιες φορές οι εταιρίες δεν δέχονται στοιχήματα από το 70'...
Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα σήμερα, βεβαία αυτό που επισκιάζει τα υπόλοιπα είνα το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ. Θα ρισκάρουμε σήμερα με έξι σημεία υψηλού ρίσκου.


έχει τον τρόπο του στα ντέρμπι ο Μπενίτεθ
ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ 2: Μετά την νίκη επί της Ουντινέζε με αρκετό... σπρώξιμο η Μίλαν επέστρεψε στις άσχημες εμφανίσεις και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τζένοα. Κάκιστη εικόνα παρουσιάζουν οι «ροσονέρι» του Φίλιπο Ινζάγκι. Η Νάπολι μπορεί να είναι επιρεπής στις «γκέλες» με τις μικρομεσαίες ομάδες, όμως στα ντέρμπι ο Μπενίτεθ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Θα ποντάρουμε στο διπλό.

ΤΖΕΝΟΑ-ΡΟΜΑ 1: Η Τζένοα κέρδισε και την Μίλαν με 1-0 και έμεινε αήττητη για ένατο σερί παιχνίδι με 6 νίκες και 3 ήττες. Η ομάδα του Γκασπερίνι έχει βάλει ισχυρή υποψηφιότητα για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη. Η Ρόμα θα είναι γεμάτη απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με την ήττα με 2-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Θα πάμε με τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων κόντρα στην Ρόμα που προέρχεται από χαστούκι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείχνει φορμαρισμένη με 5 νίκες σερί, όμως σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της. Αντίθετα η Λίβερπουλ προέρχεται από τον οδυνηρό αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει την Βασιλεία στο Άνφιλντ. Δεν πείθει καμία από τις δύο, για αυτό θα πάω με τα 2-3 γκολ.

ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G: Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη είναι φανερά κουρασμένοι το τελευταίο διάστημα όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει εναλακτικές λύσεις για να τους ξεκουράσει. Το πρόβλημα στην άμυνα είναι ολοφάνερο και η Κέρκυρα μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει στην Τούμπα και να  μας δώσει το γκολ-γκολ του 2,62.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΛΚΜΑΑΡ Χ: Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στο τελευταίαο διάστημα. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα τελευταία ματς, ενώ η Αλκμάαρ μετράει 4 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Πιθανόν να τα βρουν στην μέση, με την Φέγενορτν να προέρχεται από παιχνίδι την Πέμπτη στο Βέλγιο και την Τετάρτη να έχει το ντέρμπι με την Αϊντχόβεν.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Tην εκτίμηση μου για την φετινή Γκλάντμπαχ σας την έχω μεταφέρει πολλές φορές. Είναι από τις ομάδες που χαίρεσαι να τις βλέπεις να παίζουν ποδόσφαιρο. Μετά το μίνι ντεφορμάρισμα δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματα της. Η Λεβερκούζεν προέρχεται από το 0-0 με την Μπενφίκα που της έδωσε την πρόκριση ως πρώτη στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θα είναι και λίγο αποπροσανοτιλεσμένη.

Μονά αποδεκτά και σε σύστημα 4-5-6
ΤΖΕΝΟΑ-ΡΟΜΑ 1             3,60
ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G      2,62
ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ 2           2,50
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2                                5,00
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΛΚΜΑΑΡ Χ            4,75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-3 ΓΚΟΛ    2,00


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου