Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

O MOΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ


Κάτι κάναμε στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά μας έλειψε ένα κλικ για το κάτι παραπάνω. Σήμερα Παρασκευή, το μενού κρίνεται ενδιαφέρον και μπορεί να λειτουργήσει ως ορεκτικό για το Σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζει μια δυάδα από τις... μαραμένες τουλίπες (Β’ Ολλανδίας) και η πρώτη νίκη για τον Μόγιες στον πάγκο της Σοσιεδάδ


ΝTE ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ-ΡΟΝΤΑ 2: Ήττα σοκ για την Ρόντα την προηγούμενη αγωνιστική από την Αλμίρε Σίτι με 4-1 και μάλιστα στην έδρα της. Πλήρωσε ακριβά το γεγονός πως έμεινε με 10 από πολύ νωρίς στο ματς. Πλέον στην κορυφή βρίσκεται η μεγάλη της αντίπαλος για την άνοδο Ναϊμέγκεν. Η Ρόντα έχει το καλύτερο υλικό της κατηγορίας και την δεδομένη στιγμή μοιάζει με πληγωμένο θηρίο που ψάχνει να βρει τρόπο να ξεσπάσει. Η Ντε Γκρααφσάπ αν η Ρόντα είναι στα καλά της δεν μπορεί να την σταματήσει στο 2,30 το διπλό.

ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER 3,5:Φιγουράρουν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα έχοντας υψηλές βλέψεις. Αρέσκονται να παίζουν επιθετικά, η Φόλενταμ μετράει 11 οverσε 14 ματς στο πρωτάθλημα και ΦΚ Αϊντχόβεν 9 σε 14. Τα μεταξύ τους πάντα έχουν γκολ, με τα 4 από τα 5 τελευταία να είναι και οver 3,5. Το οver 3,5 θα είναι και η δικιά μας επιλογή.

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ ΟVER: Aπό δύο ήττες σερί έρχεται η πρωτοπόρος Μπρίστολ και πλέον νοιώθει την καυτή ανάσα της Πρέστον και της Σουίντον. Από κακό σερί έρχεται και η Πιτέρμπορο που την έχει ρίξει στην 8η θέση. Ψάχνουν το ξέσπασμα και οι δύο, παίζουν επιθετικά μετρούν από 11 οverσε 18 ματς στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία έξι μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας ήταν οver.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΕΛΤΣΕ 1:Λίγο πληρώνει ο άσος 1,65, όμως η Σοσιεδάδ αδικείται ξεκάθαρα από την θέση της στην βαθμολογία, έχοντας πάρει μόλις 10 βαθμούς. Η έλευση του Μόγιες θα βελτιώσει την ψυχολογία και περιμένω από τους βάσκους να συνέλθουν άμεσα. Σε βάθος χρόνου ίσως η επιλογή του Σκωτζέζου να αποδειχθεί λάθος, αλλά τουλάχιστον τώρα βοηθάει. Μια μετριότητα η Έλτσε. Μικρός και ταπεινός άσος.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤΡ-ΧΕΪΝΤΧΑΪΜ ΟVER: Να δούμε που το πάει η νεοφώτιστη Χέιντχαϊμ που φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας παίζοντας ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Γκρόιτερ επιβεβαιώσε για ακόμη μια φορά τον ορισμό της αλλπρόσαλλης ομάδας με το επικό 3-3 στην έδρα της Φορτούνα την Δευτέρα. Με άγνοια κινδύνου οι φιλοξενούμενοι η Γκρόιτερ είναι ανάλογα με τα κέφια της... ελπίζουμε να έχει και να βοηθήσει να δούμε το οverτου 2,00.

Δυάδα
ΝTE ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ-ΡΟΝΤΑ 2          2,30
ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER 3,5  2,50

Τριάδα
ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤΡ-ΧΕΪΝΤΧΑΪΜ ΟVER          2,00
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΕΛΤΣΕ 1           1,65
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ ΟVER        1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου