Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΣΕΝΑΛ...

Η Άρσεναλ Τούλα και ο Ζιρού θα μας πληρώσουν σήμερα

Λίγο θέλαμε για το απόλυτο χτες, με 4 στα 5 σημεία και μοναδική απώλεια το οver στο Γκρόιτερ Φιρτ, πήγαμε στο ταμείο με την ωραία δυαδούλα μας από την Β' Ολλανδίας. Φουλ πρόγραμμα σήμερα και προκύπτουν επιλογές… με την δυάδα που ξεχωρίζει να είναι αυτή με τις νίκες των Άρσεναλ, του Λονδίνου και της Τούλα:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: Πριν την διακοπή ο Παναιτωλικός έμοιαζε ασταμάτητος με τρεις νίκες σερί και αήττητο πέντε αγωνιστικών. Αντίθετα ο Λεβαδειακός αγκομαχούσε και φέτος δείχνει να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί και την έδρα του. Ο Παντελίδης βρίσκεται μόνιμα υπό ατμών. Δεν βρίσκω τον λόγο που το διπλό να πληρώνει 3,60.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Δεν διανύει και την καλύτερη της κατάσταση η Άρσεναλ και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση κάνοντας το χειρότερο της ξεκίνημα από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ (1992). Θα ποντάρουμε στο διπλό για την ομάδα του Βενγκέρ ποντάροντας και στην ανυπαρξία της Γουέστ Μπρομ που είναι μια μετριότητα ως ομάδα.

EΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ2(Δ): Πέντε ματς χωρίς νίκη η Εσπανιόλ, βρίσκεται στην χειρότερη της κατάσταση για την φετινή σεζόν. Αντίθετα η Λεβάντε με τον Αλκαράθ στον πάγκο είναι ανεβασμένη, στα τελευταία τρία πέτυχε δύο νίκες απέναντι σε Αλμερία και Βαλένθια, ενώ απέσπασε και τον βαθμό στην έδρας της Σεβίλλης με 1-1. Η Λεβάντε έχει ένα βαθμό παραπάνω από την Εσπανιόλ, είναι φανερά πιο φορμαρισμένη και το Χ2 πληρώνει 2,25 το ποντάρουμε με την συνείδηση μας ήσυχη.

AΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ-ΟΥΡΑΛ 1: Η ομάδα της Τούλα προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας νίκη στην φετινή χρονιά με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Αμκαρ. Το Άρσεναλ Στάντιουμ ήταν κατάμεστο από 8.000 οπαδούς κάτι που αναμένεται να γίνει και στην σημερινή αναμέτρηση. Η Ουράλ μετράει τρεις ήττες σερί και έπεσε στην ζώνη υποβιβασμού. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους που με νίκη βγαίνουν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

ΧΕΡΤΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: H Mπάγερν προέρχεται από ήττα με ανατροπή στο Μάντσεστερ  με 3-2. Το να χάνει η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι σίγουρο αρκετό σπάνιο γεγονός και αυτή που αναμένεται να πληρώσει τα σπασμένα είναι η Χέρτα… που έτσι και αλλιώς έχει προβληματική αμυντική λειτουργία. Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ήταν όλα οver 3,5, εκεί θα ποντάρουμε και εμείς.

Δυάδα
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2      1,80
AΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ-ΟΥΡΑΛ 1          2,50

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5         2,00
EΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ2(Δ)         2,25

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2                              3,60

Δυάδα Anytime Scorer
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ  ΖΙΡΟΥ           2,40
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  ΦΙΡΜΙΝΙΟ    2,87

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου