Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΞΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE



Τραγική μέρα η χθεσινή, μπήκαμε για τα καλά στον κουβά... 5 σημεία δώσαμε σε κανένα δεν πέσαμε μέσα. Σήμερα Γιουρόπα Λιγκ, 6 επιλογές ξεχωρίσαμε πάμε να τις δούμε.



Mόνο νίκη θέλουν στον Αστέρα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ OVER: Ο Αστέρας μόνο με νίκη μένει στο κόλπο της πρόκρισης και αναγκαστικά θα πρέπει να παίξει επιθετικά. Η άμυνα του όμως έχει αρκετά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ. Η Μπεσίκτας είναι σε καλή κατάσταση, φιγουράρει στην πρώτη θέση στην Τουρκία και έχει ένα Ντεμπά Μπα να πετάει φωτιές. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

Mε φόρα η Τραμπζονσπόρ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1/1: Θα ποντάρουμε στην νίκη για τους Τούρκους από το ημίχρονο, καθώς η αλλαγή προπονητή έδειξε να τους ξυπνάει και το Σάββατο έβγαλαν σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γαλατασαράι. Η Μέταλιστ έχει αποκλειστεί με μηδέν βαθμούς σε 4 ματς, έκανε ταξιδάκι αναψυχής στην Τραπεζούντα. Με φόρα οι γηπεδούχοι που θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση θα μπουν δυνατά από την αρχή.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER: Δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρωτιά, δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και βγάζουν αρκετούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους. Το over θα κρατήσουμε.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ Χ: Ισοβαθμούν στην κορυφή με 9 βαθμούς, αν πάρουν από ένα και δεν κερδίσει η Γιουνγκ Μπόις προκρίνονται από σήμερα. Και να κερδίσουν οι Ελβετοί με ισοπαλία σήμερα έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι την τελευταία αγωνιστική. Εύκολα τα βρίσκουν στη μέση.

To απόλυτο η Λέγκια
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΛΕΓΚΙΑ 2: Η Λόκερεν θέλει μόνο την νίκη για να ελπίζει και παράλληλα να μην κερδίσει η Τραμπζονσπόρ. Η Λέγκια έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες και δεν την βλέπω διατιθεμένη να κάνει χάρες. Το 3,25 στο διπλό για τους Πολωνούς είναι πρόκληση, ενώ είναι πιθανό και το σενάριο να μάθουν οι Βέλγοι κακά μαντάτα από νωρίς και να τα παρατήσουν.

ΑΣΤΡΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2: H Άστρα με ένα βαθμό στον όμιλο έχει αποκλειστεί. Στο εσωτερικό της μαίνονται πολλά προβλήματα με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό. Οι Ρουμάνοι μετράνε μία μόλις νίκη στα τελευταία 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ντινάμο ελπίζει ακόμα σε πρόκριση αλλά θέλει μόνο την νίκη. Θα πάμε με το κίνητρο των Κροατών με τους παίκτες της Άστρα να μην έχουν το μυαλό τους στο σημερινό ματς. Το διπλό στο 2,20.

Δυάδα
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΛΕΓΚΙΑ 2  3,25
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1/1  1,95

Τριάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ OVER  2,15
ΑΣΤΡΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2  2,20
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER  1,80

Μονό αποδεκτό
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ Χ  3,40


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου