Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


ην βγάλαμε την δυαδούλα μας και χτες με το 1Χ της Σαουθάμπτον και το διπλό της Σίβασπορ. Σήμερα το πρόγραμμα έχει Τσάμπιονς Λιγκ με την καθοριστική πέμπτη αγωνιστική να είναι στο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τις επιλογές που θα κρατήσουμε:


ΣΑΛΚΕ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Με νίκη στην Γερμανία η Τσέλσι εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Μουρίνιο βλέπει την ομάδα του να μην έχει αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ, φιγουράρει στην κορυφή έχοντας διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους της. Ο Ντι Ματέο για πρώτη φορά αντιμετωπίζει την Τσέλσι ως αντίπαλος, αλλά η Σάλκε δείχνει προβληματική και αν η Τσέλσι είναι σοβαρή, μπορεί να πάρει την νίκη.

ΣΑΧΤΑΡ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER: Η Σαχτάρ εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» και πλέον κυνηγάει την πρωτιά του ομίλου από την Πόρτο. Η Μπιλμπάο θέλει να περάσει την ΜΠΑΤΕ για να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, καθοριστικό ματς θα είναι αυτό της τελευταίας αγωνιστικής που υποδέχεται τους Λευκορώσους. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να παίξουν την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική, ενώ η Μπιλμπάο θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Το over θα είναι καλή επιλογή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Η Μάνστεστερ Σίτι θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, ενώ κινδυνεύει να μείνει και στην τελευταία θέση και να χάσει και το Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόβλημα είναι η αμυντική της λειτουργία, δέχεται εύκολα γκολ, ενώ αντιμετώπιζει και αρκετές απουσίες. Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ είναι τιμωρημένοι και Σίλβα, Τζέκο τραυματίες. Η Μπάγερν δεν έχει κίνητρο πλέον είναι άνετη καθώς έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Δεν πρόκειται πάντως να χαριστεί ο Γκουαρδιόλα θα παλέψει στα ίσια… Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΤΣΣΚΑ-ΡΟΜΑ ΟVER: Όποια από τις δύο κερδίσει κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης. Η ΤΣΣΚΑ την τελευταία αγωνιστική έχει να ταξιδέψει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, οπότε η πρόκριση σε μεγάλο βαθμό για αυτή θα κριθεί σήμερα. Η Ρόμα θέλει επίσης την νίκη για να έχει το πάνω χέρι την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται την Σίτι. Με επιθετικές αρετές και οι δύο εύκολα το ματς θα ανοίξει.

Δυάδα
ΣΑΛΚΕ-ΤΣΕΛΣΙ 2                                1,83
ΣΑΧΤΑΡ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER         2,00

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5   2,62
ΤΣΣΚΑ-ΡΟΜΑ ΟVER        1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου