Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Kάτι δεν κάναμε καλά χτες και δεν πήγαμε στο ταμείο, δεν ήρθα ποτέ τα οver σε Ρωσία και Ουκρανία για να βγάλουμε έστω την μία δυάδα μας. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα σημερινά.



ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Για την Βασιλεία και ο ένας βαθμός θα της είναι πολύτιμος στην προσπάθεια πρόκρισης που κάνει. Η Ρεάλ είναι κατά 99% πρώτη και ουσιαστικά δεν έχει κίνητρο σήμερα στην Ελβετία. Ο Αντσελότι θα δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν συντηρητικά δεν έχει λόγω η βασίλισσα να φορτσάρει. Θα πάω με τα 2-3 γκολ, ελπίζοντας να μην έχει θυμώσει ο Κριστιάνο με τα τρία χθεσινά γκολ του Μέσι.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2:Η Λίβερπουλ από την αρχή της χρονιάς έχει σταθερά κακή εικόνα και βγάζει αρκετά προβλήματα στην δημιουργία φάσεων κυρίως. Η Λουντογκόρετς έχει τον ενθουσιασμό της πρωτάρας στην διοργάνωση, αλλά όπως φάνηκε και στην βαριά ήττα με 4-0 από την Βασιλεία αν πιεστεί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Περιμένω ξέσπασμα των reds, άλλωστε αν δεν κερδίσουν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός, το διπλό στο 2,00.

ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVER: Έχοντας από 4 βαθμούς είναι πίσω στην βαθμολογία, όμως βρίσκονται ακόμα στο κυνήγι της πρόκρισης. Για να μείνουν ζωντανές και να έχουν το πάνω χέρι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής θέλουν την νίκη σήμερα. Φουλ επίθεση και από τις δύο, το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ατλέτικο με εξαίρεση το τρία γκολ που δέχτηκε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό έχει εμφανίσει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν δέχτηκε άλλο γκολ. Ο Σιμεόνε θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά και να έχει το πάνω χέρι για την πρωτιά. Ο πρωταθλητής Ελλάδας προέρχεται από απραξία αρκετών ημερών και σίγουρα δεν θα έχει ρυθμό. Περιμένω από την Ατλέτικο να μην δέχεται γκολ και να παίρνει την νίκη με σκορ 2-0.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ OVER: Κοινό τους σημείο η κάκιστη αμυντική λειτουργία και τα πολλά γκολ που δέχονται. Οι Τούρκοι θέλουν μόνο την νίκη για να πάρουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα, ενώ οι γηπεδούχοι διατηρούν κάποιες κρυφές ελπίδες ακόμα και για πρόκριση, χρειάζονται όμως μόνο την νίκη σήμερα. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ  2,30
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Τριάδα
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ OVER   1,75
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2    2,00
ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVER    1,95

Ακριβές σκορ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0     6,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου