Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ


Με 4 στα έξι σημεία θα μπορούσαμε να βγάλουμε και άλλη δυάδα, αλλά τελικά αρκεστήκαμε σε μία και σε ελάχιστο κέρδος. Έχει ψωμάκι και σήμερα Δευτέρα το πρόγραμμα, ξεχωρίσαμε τέσσερα σημεία που θα μπουν στο παιχνίδι μας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:


ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 2: Hβαριά ήττα που γνώρισε η Ρόντα την Παρασκευή τις δίνει την δυνατότητα να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή και στο +3. Σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι στιγμής με 11 νίκες σε 13 ματς στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη ομάδα του Άγιαξ είναι ένα νεανικό σύνολο με άγνοια κινδύνου, χωρίς εμπειρία. Δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία η Ναϊμέγκεν, το διπλό στο 1,85.

MΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2: Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η διαφορά τους είναι πως η Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από την νεοφώτιστη και η προτελευταία θέση δεν της αρμόζει σε καμία περίπτωση. Ο Βραζιλιάνος είχε χρόνο στην διακοπή να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του και θα ρισκάρουμε με το διπλό στο 2,62.

AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1Χ: Ναι εντάξει η Σαουθάμπτον πετάει φωτιές και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως σιγά-σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και δεν θα αντέξει να μείνει τόσο ψηλά μέχρι το τέλος. Η διακοπή σίγουρα της χάλασε τον ρυθμό, ενώ αντίθετα μόνο βελτιωμένη μπορεί να δούμε την Άστον Βίλα, που πριν την διακοπή, σε 7 ματς είχε 1 ισοπαλία και έξι ήττες. Καλοί, χρυσοί οι «Άγιοι» της Σαουθάμπτον, αλλά δεν γίνεται να τους βρίσκουμε σε αποδόσεις φαβορί. Θα πάμε με το 1Χ για τους «χωριάτες».

ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1: Η Φορτούνα μετράει αήττητο 10 αγωνιστικών και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Περίεργη ομάδα η Γκρόιτερ Φιρτ με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και πολλά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα. Ο άσος για την ομάδα του Ντίσελντορφ προσφέρεται και αξίζει πονταρίσματος με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, άλλωστε στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους με γηπεδούχο την Φορτούνα είχαμε τέσσερις άσους.

Δυάδα
ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 2       1,85
ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1     2,10

Δυάδα
AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1Χ(Δ)       2,10
MΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2 2,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου