Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE


Το σερί ταμείων συνεχίστηκε και χτες Δευτέρα (στην στήλη της εφημερίδας) παρά το μικρό πρόγραμμα και τις λίγες επιλογές. Εκτός από την δυάδα μας πιάσαμε και το ακριβές σκορ της Άαλμποργκ. Σήμερα έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ με την τέταρτη αγωνιστική να είναι κρίσιμη για το θέμα της πρόκρισης. Πάμε να δούμε τι κρατάμε;


ZENIT-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER: Η Ζενίτ μετά την ήττα στην Γερμανία από την Λεβερκούζεν ψάχνει σήμερα την νίκη καθώς σε διαφορετική περίπτωση η πρόκριση στους «16» θα δυσκολέψει αρκετά. Η ομάδα του Βίλα Μπόας το Σάββατο κέρδισε μέσα στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας και ξέφυγε στην βαθμολογία. Η Λεβερκούζεν δεν βρήκε δίχτυα στην έδρα του Αμβούργου και γνώρισε την ήττα. Η ανάγκη νίκης για τους Ρώσους θα δώσει ρυθμό στο ματς και η άμυνα της Λεβερκούζεν δέχεται εύκολα γκολ.

AΡΣΕΝΑΛ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Ν/G: Η Άρσεναλ εμφανίζεται βελτιωμένη αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια παρά τις απουσίες που έχει. Ο Βενγκέρ θέλει την νίκη για να καθαρίσει την πρόκριση. Θα ποντάρουμε στο να μην σκοράρουν οι Βέλγοι, με το No-goal να προσφέρεται σε καλή απόδοση.

BAΣΙΛΕΙΑ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 1: Η Βασιλεία γνώρισε την ήττα στην Βουλγαρία από την πρωτάρα στην διοργάνωση Λουντογκόρετς την προηγουμένη αγωνιστική με 1-0 και σήμερα στο Σεν Γιάκομπς θέλει την νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς η Λίβερπουλ λογικά θα χάσει από την Ρεάλ. Θα ποντάρουμε στην πιο έμπειρη ελβετική ομάδα που και στο πρώτο ματς γνώρισε την ήττα με γκολ στις καθυστερήσεις αγωνιζόμενη με 10 από το 18’.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1/1: Ο Ολυμπιακός έδειξε στην Τρίπολη πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ το κίνητρο να ανεβαίνει αλλά δύσκολα θα οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να πάρουν κάτι στο Τορίνο με την Γιουβέντους να θέλει απαραίτητα την νίκη. Θα πάμε με το σενάριο της εύκολης νίκης για την πρωταθλήτρια Ιταλίας από το ημίχρονο.

NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 4-6 ΓΚΟΛ: Πετάει η Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ που έχει το απόλυτο, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η Γαλατασαράι έχει άμυνα χωνί και αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές στην Γερμανία. Επιθετικά όμως με τους Σνάιντερ και Μπουράκ Γιλμάζ έχει δοντάκια και μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση.

ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-6 ΓΚΟΛ: Η μηχανή των γκολ που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ασταμάτητη. Δύσκολα θα γλιτώσει η ντεφορμέ και γεμάτη προβλήματα Λίβερπουλ στο Μπερναμπέου. Οι «κόκκινοι» μπορούν να μας βοηθήσουν με τουλάχιστον ένα γκολ.

Δυάδα
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  4-6 ΓΚΟΛ     2,10
ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-6 ΓΚΟΛ        2,10

Δυάδα
BAΣΙΛΕΙΑ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 1     1,83
ZENIT-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER         1,95

Δυάδα
AΡΣΕΝΑΛ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Ν/G         1,85
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1/1               1,83

Τριάδα Anytime Scorer
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      TEBEZ    1,75
BAΣΙΛΕΙΑ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ        ΣΤΡΕΛΕΡ              2,25

ZENIT-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ     ΧΟΥΛΚ  2,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου