Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Καλό βαθμό στην χημεία πήραμε χτες, έτσι μπορεί να μην πήγαμε καλά καθώς από τα επτά σημεία που προτείναμε βγάλαμε τα τρία... όμως αυτά που επιβεβαιώθηκαν ήταν όλα μαζί σε τριάδα και έτσι πληρωθήκαμε, με μπόλικη δόση τύχης βέβαια. Πολλά ματς σήμερα στο κουπόνι και αρκετές επιλογές.


EΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ G/G: O Εργοτέλης πίεζει ψηλά με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που έχει και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην άμυνα του ΠΑΟΚ που όταν πιέζεται κάνει εύκολα το λάθος. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα βρει δίχτυα απέναντι στην κάκη άμυνα των γηπεδούχων. Το γκολ-γκολ πληρώνει πάνω από 2,00. Το να σκοράρει ο Γιουσόφ των γηπεδούχων πληρώνει 8,00 και αξίζει πονταρίσματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: Η επιστροφή του Μπεργκ ανεβάζει δύο επίπεδα πάνω τους «πράσινους», ο Ατρόμητος είναι ντεφορμέ και ο άσος πληρώνει 2,00. Το να σκοράρει ο Μπέργκ επίσης είναι εξαιρετική επιλογή.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1: Όσο μας πληρώνει δεν θα σταματήσουμε να ποντάρουμε στην Γκλάντμπαχ. 16 ματς χωρίς ήττα από την αρχή της χρονιάς σε όλες τις διοργανώσεις. Την προήγουμενη αγωνιστική πήρε εύκολα το 0-0 με την Μπάγερν και μάλιστα μπορεί να αισθάνεται και αδικημένη από το σκορ, καθώς έχασε σπουδαίες ευκαιρίες. Μπορεί και η Χόφενχαϊμ να είναι αήττητη αλλά ο άσος στο 1,95 θα τιμηθεί. Για σκόρερ καλή επιλογή ο Κρούζε.

BIΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER: Τοπικό ντέρμπι της περιοχής της Βαλένθια με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται αρκετά επιθετικά. Δύο σημαντικές απουσίες στα στόπερ για τους γηπεδούχους, παίζει κανονικά ο Νεγρέδο για την Βαλένθια. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

KOYMΠΑΝ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 1: Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από κουραστικό ταξίδι και αποκλεισμό στην παράταση για το κύπελλο στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν. Νέο μακρινό ταξίδι και δύσκολη έξοδος στην δυνατή στην έδρα της Κούμπαν (4 νίκες, 1 ισοπαλία). Ρισκάρουμε με τον άσο.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΤΟΥΝ Χ: Ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, την Τετάρτη για το κύπελλο η Σεν Γκάλεν πήρε την πρόκριση στην παράταση (2-1). Επτά ματς αήττητη οι γηπεδούχοι, πέντε η Τουν. Εύκολα συμβιβάζονται με τον πόντο.

BAΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΧΙΡΟΝΑ Χ: Ντέρπι κορυφής, με την δεύτερη Βαγιαδολίδ να υποδέχεται την πρωτοπόρο Χιρόνα. Έχουν από μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με την ισοπαλία.

NANT-ΡΕΝ Χ: Τοπικό ντέρμπι σε καλή κατάσταση και οι δύο, έχοντας πάρει και την πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Δεν καταστρέφει καμιά τους η ισοπαλία.

KΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 2: Η Κρισιούμα ουραγός η Σάο Πάολο σε διαρκή άνοδο διεκδικεί τον τίτλο από την Κρουζέιρο. Το διπλό στο 2,50 αξίζει πονταρίσματος.

ΣΑΝΤΟΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ: Η Σάντος έχει περισσότερο το μυαλό της στον ημιτελικό του κυπέλλου την Τετάρτη με την Κρουζέιρο. Ευχαριστημένη θα μείνει με τον πόντο η Ιντερνασιονάλ σε μια δύσκολη έδρα. Επιλογή η ισοπαλία

Δυάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1              2,00
EΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ G/G 2,05

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1   1,95
BIΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER       1,80

Σύστημα 4-5-6
NANT-ΡΕΝ Χ      3,20
BAΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΧΙΡΟΝΑ Χ                 3,20
KΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 2          2,50
ΣΑΝΤΟΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ       3,20
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΤΟΥΝ Χ      3,75
KOYMΠΑΝ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 1               2,25

Τριάδα Anytime Scorer
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΜΠΕΡΓΚ              2,50
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  ΑΛΚΑΘΕΡ             2,50
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  ΚΡΟΥΖΕ     2,50

Αnytime Scorer

EΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΓΙΟΥΣΟΥΦ     8,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου