Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ



Kάτι κάναμε και χτες βγάλαμε την δυαδούλα μας με τον άσο της Βασιλείας και το Over της Ζενίτ, ουσιαστικά κρατηθήκαμε χωρίς απώλειες. Δεύτερο μέρος της τέταρτης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και προκύπτουν επιλογές από τις αναμετρήσεις.


MΠΑΓΕΡΝ-ΡΟΜΑ G/G: Ακόμα εφιάλτες βλέπουν οι παίκτες της Ρόμα μετά τα 7 γκολ που δέχτηκαν από τους Βαυαρούς την προηγουμένη αγωνιστική από την Μπάγερν μέσα στην Ρώμη. Τα αμυντικά της κενά πλήρωσε η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, δύσκολα θα αλλάξει την επιθετική του φιλοσοφία ο Γάλλος τεχνικός. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες.

ΑΓΙΑΞ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1Χ(Δ): Θα πάρουμε το ρίσκο μας στην αναμέτρηση του Άμστερνταμ. Οι γηπεδούχοι έχουν νεανικό σύνολο με ποδοσφαιριστές που έχουν τεράστιο κίνητρο σε τέτοιες αναμετρήσεις. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από δύο ήττες στην Πριμέρα, καθώς μετά την ήττα στο ντέρμπι ακολούθησε το χαστούκι από την Θέλτα. Ο Αίαντας είναι ανταγωνιστικός στα μεγάλα ματς, το απέδειξε στο φετινό 1-1 με την Παρί αλλά και στην περσινή του νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Θα πάμε με ρίσκο στο 1Χ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΣΑΛΚΕ UNDER:   Εκδίκηση θέλει η Σπόρτινγκ για την άδικη ήττα που γνώρισε στην Γερμανία πριν από 15 βράδια. Η Σάλκε με τον Ντι Ματέο έχει ρίξει το βάρος στην αμυντική λειτουργία, ενώ έχει και σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά με τον Ντράξλερ να είναι εκτός και τον Μπόατενγκ εξαιρετικά αμφίβολος. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.


ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΠΟΡΤΟ 2: Η Μπιλμπάο θέλει μόνο την νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός της ο Αντούριθ έμεινε εκτός και αποτελεί τεράστια απώλεια καθώς έχει πετύχει τα 7 από τα 13 φετινά γκολ των Βάσκων. Η Πόρτο είναι άνετη στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσουν κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι.

MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ OVER 3,5: Μονόδρομος η νίκη για την Σίτι στο σημερινό ματς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. Αυτοκτόνησε πριν 15 μέρες στην Μόσχα καθώς προηγήθηκε με 2-0 όμως στο τέλος οπισθοχώρησε και οι Ρώσοι ισοφάρισαν. Η ΤΣΣΚΑ έχει αρκετά κακή αμυντική λειτουργία και δέχεται εύκολα γκολ με την δύναμη της να βρίσκεται στην επίθεση με τους Ντούμπια, Μούσα, Τόσιτς, Τζαγκόεφ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ματς παρά την εξαιρετική εμφάνιση λύγισε στο τέλος με το γκολ του Καβάνι. Ο Γιώργος Δώνης θα παίξει με την ίδια τακτική στο Παρίσι, σφιχτά πίσω και ψάχνοντας το γκολ στις αντεπιθέσεις. Η Παρί αρχίζει να ρολάρει χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Την Κυριακή ακολουθεί και το ντέρμπι με την Μαρσέιγ. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Δυάδα
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ OVER 3,5        2,00
MΠΑΓΕΡΝ-ΡΟΜΑ G/G`1,90

Δυάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΓΚΟΛ       2,10
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΣΑΛΚΕ UNDER          2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΠΟΡΤΟ 2   2,75

Μονό αποδεκτό

ΑΓΙΑΞ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1Χ(Δ)      3,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου