Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΥΟ... ΔΥΑΔΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ



Mέτριο ήταν το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη και βγήκαμε αυτό με μικρές απώλειες, ευτυχώς η Πόρτο και η χτεσινής μας δυάδα(Βιγιαρεάλ οver, Σάλτσμπουργκ οver 3,5) επιβεβαιώθηκαν. Αν δεν χαλούσε και το under στο Ελσίνικι στο 90' θα τα είχαμε πάει εξαιρετικά.
 Σήμερα Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να μπούμε ομαλά στο γεμάτο Σαββατοκυριακό με δύο δυάδες... και δύο σκόρερ.


XEΡΤΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΟVER:  Η Χέρτα θέλει την νίκη καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βελτιώσει την θέση της στην βαθμολογία. Οι βερολινέζοι μετράνε 7 οver σε 10 ματς πρωταθλήματος και συνήθως αρκετά ανοιχτά. Το Αννόβερο εκτός έδρας χάνεται, όμως προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη επί της Αϊντραχτ. Θα πάμε με το οver που πληρώνει πάνω από 2,00. Ενώ καλή επιλογή για σκόρερ είναι ο Σόλομον Καλού των γηπεδούχων.

ΕΜΕΝ-ΡΟΝΤΑ ΟVER 3,5: Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Έμεν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες έχοντας πετύχει 19 γκολ…  Φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και σήμερα φιλοξενεί την ισχυρή Ρόντα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Η Ρόντα έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα  και θέλει την νίκη για μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναμένεται φεστιβάλ γκολ.

ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ 1: Η Ρεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, μετράει πέντε ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει αρκετά φορμαρισμένη. Πάντα δυνατά στην έδρα της η Ρεν με την Λοριάν να είναι στα μέτρα της καθώς έχει γνωρίσει 7 ήττες στα τελευταία 8 ματς στο πρωτάθλημα. Θα ποντάρουμε στον άσο.

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ OVER: Oι δυο τους ξεκίνησαν την χρονιά με υψηλούς στόχους και κρυφό πόθο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά 16 αγωνιστικές η Μπόλτον βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς και η Γούιγκαν στην 19η ένατη με 16 βαθμούς. Θέλουν άμεσα βαθμούς και οι δύο, θα παλέψουν να τους πάρουν, είναι πιθανό να δούμε ματς με ρυθμό και αρκετά γκολ. Για σκόρερ θα ποντάρουμε τον Μέισον των γηπεδούχων.

Δυάδα
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ OVER        2,00
XEΡΤΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΟVER             2,00

Δυάδα
ΕΜΕΝ-ΡΟΝΤΑ ΟVER 3,5                                2,10
ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ 1  1,95

Δυάδα Anytime Scorer
XEΡΤΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ         KAΛΟΥ  2,62
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ    ΜΕΪΣΟΝ               3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου