Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κατάμεστο από 50.000 οπαδούς της Ρασίνγκ, το «Πρεσιδέντε Περόν»
Τέσσερα στα έξι σημεία χτες, αλλά το αποτέλεσμα έγραψε κουβάς, ένα χαμένο σε κάθε τριάδα η κακή χημεία μας πρόδωσε . Πάμε να δούμε τι κρατάμε από τα σημερινά:


ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ 1: Η Ντιναμό φέτος έχει υψηλούς στόχους και παρότι έχει μείνει πίσω, στοχεύει τουλάχιστον στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν την διακοπή έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της, κέρδισε στο ντέρμπι την ΤΣΣΚΑ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Τέρεκ φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όμως η παρουσία της είναι έκπληξη και σιγά-σιγά θα αρχίζει να ξεφουσκώνει. Θα πάμε με τον άσο στο 2,00 που έχει τους παίκτες όπως ο Βαλμπουενά που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ: Η Λίβερπουλ δεν λέει να στρώσει με τίποτα, βρίσκεται στην 11η θέση και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή εξαιρετική ομάδα που διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο. Σκοράρει με τον σταγονόμετρο, καθώς ο Σουάρες πλέον βρίσκεται στην Βαρκελώνη, ο Στάριτζ στα πιτς και ο Μπαλοτέλι στον κόσμο του. Η Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Πάρκ αποκτά δύναμη και την φετινή Λίβερπουλ μπορεί να την κοντράρει. Το 1Χ πληρώνει 1,90.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΑΑΡΑΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ: H Bασιλεία εύκολα ή δύσκολα τον τίτλο στην Ελβετία θα τον κατακτήσει και πάλι. Προς το παρών αυτό που είναι σε προτεραιότητα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και την Τετάρτη υποδέχεται την Ρεάλ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, καθώς διεκδικεί την πρόκριση της στους 16. Το σημερινό ματς με την Αααράου θα προσπαθήσει να το πάει σε τυπική διαδικασία, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ: Iσοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογιάς, έχοντας ακριβώς το ίδιο ρεκόρ, 7-5-1. Το μόνο σίγουρο είναι και οι δύο δεν θέλουν να χάσουν για να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους. Πάμε με την βολική ισοπαλία.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ Χ2: Eντυπωσιάζει η Μίντιλαντ φέτος, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, 10 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Ράντερς. Η περσινή πρωταθλήτρια Άαλμποργκ ξεκίνησε άσχημα την χρονιά αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματα της, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και οι αποδόσεις την αδικούν. Το Χ2 θα είναι η επιλογή μας στο 1,80.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1: Ντέρμπι τίτλου στην Αργεντινή με τους γηπεδούχους να έχουν χρυσή ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή. Προέρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία έξι, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Η Ρίβερ από την άλλη είναι ντεφορμέ, δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς στο πρωτάθλημα, ενώ την Πέμπτη έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Μπόκα για το Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ την άλλη εβδομάδα ακολουθεί και η ρεβάνς. Στο 2,40 ο άσος, με το «Πρεσιδέντε Περόν» να είναι κατάμεστο.

Δυάδα
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ 1   2,00
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ(Δ)          1,90

Δυάδα
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ Χ2(Δ)               1,80
ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1                2,40

Δυάδα
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ     3,10
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΑΑΡΑΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ       2,20
*Οι αποδόσεις είναι από εταιρεία στο διαδίκτυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου