Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΟΚ





Eξαιρετικά κύλησε η εβδομάδα, με οκτώ ταμεία από την Δευτέρα μέχρι χθες (Πέμπτη-Παρασκευή μόνο στην εφημερίδα οι προτάσεις). Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι το και το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας με αρκετά ντέρμπι και πολλές επιλογές για στοιχηματισμό. Δύο ντέρμπι ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, αυτό της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ αλλά η μεγάλη αναμέτρηση στο Καμπιονάτο ανάμεσα στην Νάπολι και την Ρόμα. Στοιχηματικά δεν θα μας απασχολήσουν… τα συγκεκριμένα, υπάρχουν όμως αρκετές επιλογές.


AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν την νίκη στην Τρίπολη καθώς δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο +3. Η άμυνα των «ερυθρόλευκων» κάνει νερά και ο Μίτσελ δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Μποτία. Ο Αστέρας επιθετικά είναι δυνατός και μπορεί να βρει δίχτυα εύκολα. Ανοιχτό ματς αναμένεται θα πάμε με το over σε τιμές πάνω από 2,00.

NIOYKAΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER: Εκεί που ο Πάρντιου ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ήρθε οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες για την Νιούκαστλ με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως η ψυχολογία. Ισοπαλία στην έδρα της Σουόνσι, νίκες επί Λέστερ και Τότεναμ, μεγάλη πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα μέσα στο Έτιχαντ. Με ανεβασμένη την ψυχολογία οι «καρακάξες» θα χτυπήσουν στα ίσια την νίκη απέναντι στην Λίβερπουλ που επίσης θέλει την νίκη για να μην χάσει και άλλο έδαφος. Παραδοσιακά φέρνουν οver στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ (7 στα τελευταία 8) θέλουμε άλλο ένα σήμερα.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΘΕΛΤΑ G/G: Οκτώ ματς κρατούσε το αήττητο η Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα, ήρθαν μαζεμένα τα γκολ στο ντέρμπι με την Ρεάλ. Η Θέλτα επιθετικά είναι εξαιρετική έχει σκοράρει και στα εννιά ματς στο πρωτάθλημα, μπορεί να το κάνει και στο Καμπ Νου. Στο 1,90 βρίσκουμε το γκολ-γκολ.

ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ 2: Από το κακό στα χειρότερο η Πάρμα, οκτώ ήττες σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με το μέλλον του Ντοναντόνι να κρέμεται από μια κλωστή. Η Ίντερ αγκομαχάει, όμως προέρχεται από δύο σερί οριακές νίκες με 1-0 και πάει με ανεβασμένο ηθικό στο σημερινό ματς. Θα στηρίξουμε το διπλό των «νερατζούρι» σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

EMΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Μετά την σφαλιάρα από την Τζένοα την Τετάρτη η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στις νίκες, θα προσπαθήσει να το κάνει… σβηστά καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ και ίσως μια επαγγελματική νίκη για την «κυρία» για παράδειγμα με 0-2.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1: Πήρε σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ το Αννόβερο, αλλά την Τετάρτη τα χάλασε με την ήττα στο κύπελλο από την Άαλεν. Στην έδρα της μεταμορφώνεται, μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. Η Άϊντραχτ δεν πατάει καλά τελευταία και δέχεται εύκολα γκολ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 3,5: Προβλήματα στις άμυνες και για τις δύο, από τρία σερί οver 3,5 προέρχεται η Στουτγκάρδη, από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Βόλφσμπουργκ. Αναμένονται πολλά γκολ.

Δυάδα
NIOYKAΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER   1,80
ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ 2               2,10

Δυάδα
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΘΕΛΤΑ G/G      1,90
AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER             2,15

Τριάδα
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1              2,25
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 3,5           2,50
EMΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 ΓΚΟΛ              1,95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου