Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΛΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ


Λουκούμι μας έκατσε η χτεσινή μας τριάδα, με Άγιαξ, Σέλτικ και το γκολ-γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας. Από σήμερα μπαίνουμε σε μια εβδομάδα λιτότητας με λίγα ματς, καθώς η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, μειώνει στο ελάχιστο τις επιλογές μας.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G: Ενδιαφέρον ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, με την οποία κλείνει το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα, αγνοούν την νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ μεσολάβησε και εντός έδρα ισοπαλία με τον Πανθρακικό για το κύπελλο. Ο Σα Πίντο ψάχνει να βρει λύσεις για να βγει από το ντεφορμάρισμα η ομάδα του. Ο Αστέρας Τρίπολης την Πέμπτη το πάλεψε απέναντι στην Τότεναμ και παρά την ήττα με 2-1 έκανε καλή εμφάνιση. Με επιθετικές αρετές και οι δύο, μπορούν να βρουν εύκολα δίχτυα και να μας πληρώσουν το γκολ-γκολ στο 2,00.

ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Μόναχο 1860 ξεκίνησε με φιλοδοξίες την χρονιά, αλλά πλέον φιγουράρει στην 14η θέση της βαθμολογίας και μάχεται για την σωτηρία της. Την προηγούμενη αγωνιστική πάντως επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Μπόχουμ. Η Φορτούνα φιγουράρει στην τρίτη θέση, μετράει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμη για την επάνοδο της στην Μπουντεσλίγκα. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ, καθώς είναι το αγαπημένο σύνολο και των δύο. Η Μόναχο εντός έχει φέρει σε 5 ματς έχει φέρει 5 φορές σύνολο γκολ 2-3, ενώ αντίστοιχα η Φορτούνα σε έξι ματς εκτός έδρας μετράει 5 φορές σύνολο γκολ 2-3.

ΝΑΝΣΙ-ΚΡΕΤΕΪΓ 1: Σε διαρκή ανοδική πορεία η Νανσί, μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς και με νίκη σήμερα πιάνει στην κορυφή την Μπρεστ. Η Κρετέιγ από την άλλη  έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και δείχνει πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με τον άσο.

Τριάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G  2,00
ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 2-3 ΓΚΟΛ      2,00
ΝΑΝΣΙ-ΚΡΕΤΕΪΓ 1              1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου