Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ


Συνέχεια και σήμερα στο λιτό μας κουπόνι που προκύπτουν όμως κάποιες επιλογές κυρίως από τις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, αλλά και από την Βραζιλία που έχουμε τον τελικό κυπέλλου. Πάμε να δούμε τις επιλογές που θα κρατήσουμε.


ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ OVER: Σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου», με την Τουρκία του Φατίχ Τερίμ να υποδέχεται την Βραζιλία. Οι γείτονες μας έχουν ξεκινήσει άσχημα την προσπάθεια τους στα προκριματικά του Euro, έχοντας ένα βαθμό τις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό, με τους Τσαλχάνογλου και Τοπράκ της Λεβερκούζεν να μένουν εκτός κλήσεων, λόγω κακών σχέσεων με τους συμπαίκτες τους. Η Βραζιλία με τον Ντούνγκα στον πάγκο έχει τέσσερις σερί νίκες στα φιλικά που έδωσε στο Μουντιάλ. Η άμυνα της Τουρκίας δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, όμως επιθετικά με τους Μπουράκ Γιλμάζ και Αρντά Τουράν μπορούν να σκοράρουν επίσης.



ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ X2: O Γκους Χίντινγκ δεν ξεκίνησε καλά την θητεία του στην πάγκο των «Οράνιε», καθώς γνώρισε ισάριθμες ήττες από την Ισλανδία και Τσεχία, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η πρόκριση της στα τελικά του Euro. To Mεξικό διψάει για εκδίκηση μετά τον άδικο αποκλεισμό στο Μουντιάλ στην φάση των «16» από τους Ολλανδούς με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Θα τα δώσουν όλα για κάτι θετικό οι πάντα μαχητικοί Μεξικανοί και θα ποντάρουμε πάνω τους.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1: Στην παρούσα φάση η Σάο Πάολο είναι πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς και κυνηγάει την πρωτοπόρο Κρουζέιρο. Με νίκη σήμερα μειώνει την διαφορά στους δύο πόντους και βάζει πίεση στην αντίπαλο της που την Κυριακή δοκιμάζει στην έδρα της Σάντος. Η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από βαριά ήττα στο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε με 4-1 από την Γκρέμιο. Ποντάρουμε για τρίτη αγωνιστική σερί στην Σάο Πάολο.

ΑΤΛ.ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ UNDER: Ο πρώτος μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Βραζιλίας, ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες του Μπέλο Οριζόντε. Αναμένεται κλειστό ματς καθώς οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους ενόψει της ρεβάνς.

Δυάδα
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1               1,80
ΑΤΛ.ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ UNDER           1,66

Δυάδα
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ X2(Δ)           2,05
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ OVER             1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου