Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΣΕΛΤΙΚ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ


Δεν μας βγήκε το ρίσκο χτες, τρία στα έξι...
Στο σημερινό πρόγραμμα προκύπτουν αρκετές επιλογές, πάμε να τις δούμε:


ΚΑΜΠΟΥΡ-ΑΓΙΑΞ 2: Ο Άγιαξ βρίσκεται στο -4 από την Αϊντχόβεν και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα. Η Καμπούρ έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά βρίσκεται σε κάμψη, καθώς έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς. Η ομάδα του Ντε Μπουρ στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θέλει την νίκη, το διπλό στο 1,95.

AMΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ 2: Η Σέλτικ έχει δώσει δικαιώματα φέτος, για αυτό και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στα τελευταία ματς δείχνει να σοβαρεύεται, έχει τρεις νίκες σερί με γκολ 8-0, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση. Αν είναι σοβαρή μπορεί να φύγει άνετα με το διπλό από την έδρα της Αμπερτίν.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G: Ο ΠΑΟΚ έρχεται με φόρα, έχει το momentum η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη. Ήθελα τον άσο πιο ψηλά, θα πάω με το γκολ-γκολ, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θα παραδοθεί εύκολα, με τον Μπεργκ στην σύνθεση του ανεβαίνει επίπεδο και μπορεί να βρει δίχτυα. Στο 2,00 βρίσκουμε το να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ OVER: Η Άρσεναλ την Τετάρτη κατάφερε να φέρει 3-3 με την Άντερλεχτ στο Λονδίνο, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 58’. Πλήρωσε για ακόμη μια φορά τις απουσίες που έχει στην άμυνα, καθώς ο Βενγκέρ αναγκάζεται να παίζει με τον Μόνρεαλ ως κεντρικό αμυντικό. Η Σουόνσι με τον Μπόνι επιθετικά είναι επικίνδυνη και θα βοηθήσει στο να δούμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ G/G: Δεν ξέρω αν η Μαρσέιγ του Μπιέλσα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Παρίσι, όμως η επιθετική ορμή που βγάζουν οι Μασσαλοί μπορούν εύκολα να βρουν δίχτυα. Το γκολ-γκολ στο 1,80.

ΓΚΡΕΜΙΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ: Ντέρπι του Πόρτο Αλέγκρε, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την είσοδο τους στην τετράδα. Οι γηπεδούχοι με τον Σκολάρι παίζουν φουλ άμυνα. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

KOΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΣΑΝΤΟΣ 1: Η Σάντος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου την Τετάρτη, δεν έχει πλέον στόχο για φέτος... και είναι πιθανόν να παρουσιαστεί αδιάφορη και απογοητευμένη στο σημερινό ματς. Η Κορίνθιανς παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα και έχει ευκαιρία νίκης.

Τριάδα
ΚΑΜΠΟΥΡ-ΑΓΙΑΞ 2          1,95
AMΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ 2   1,80
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G      2,00

Δυάδα
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ OVER            1,95
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ G/G             1,80

Δυάδα
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ     3,20

KOΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΣΑΝΤΟΣ 1                1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου