Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ




Την Τρίτη η Μπιλμπάο ήταν απογοητευτική στην Λευκορωσία με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ΜΠΑΤΕ και να μας στείλει στον… «κουβά». Στο Παρίσι η Μπαρτσελόνα γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος. Ελπίζουμε η χτεσινή μέρα να αποδείχτηκε πιο κερδοφόρα. Σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ είναι στο προσκήνιο, με 24 ματς να υπάρχουν στο πρόγραμμα.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΛ ΟVER: Oι Γερμανοί δέχτηκαν τέσσερα γκολ στην πρεμιέρα από την Έβερτον και το σημερινό ματς είναι κρίσιμο για το θέμα της πρόκρισης. Μια από τα ίδια και από την Λιλ, καθώς στην πρεμιέρα δεν μπόρεσε να κερδίσει την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου,Κράσνονταρ και μάλιστα στην Γαλλία. Η Βόλφσμπουργκ παίζει επιθετικά, θέλει την νίκη και μπορεί να παρασύρει στο ρυθμό την Λιλ που δεν έχει φέρει ακόμα over σε 13 ματς στο πρωτάθλημα.

ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Η φετινή Γκλάντμπαχ χωρίς να εντυπωσιάζει τα πάει εξαιρετικά, βγάζει υγεία στο παιχνίδι της και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα. Στην πρεμιέρα του Γιουρόπα έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Το ματς με την Ζυρίχη είναι στα μέτρα της, οι Ελβετοί γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα στην Κύπρο, ενώ και στο πρωτάθλημα έχουν μείνει μακριά από τις νίκες. Σημαντική η απουσία του επιθετικού Σικαουϊ. Το διπλό σε αποδόσεις πάνω από 2,20.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΤΝΙΕΠΡ 2: Το διπλό για τους Ουκρανούς προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις. Η Ντνιέρπ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ουκρανία, με έξι νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγωνιστικές. Η Σεντ Ετιέν δείχνει κουρασμένη στα τελευταία ματς και αναμένεται να παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας. Ο Κονοπλιάνκα που είναι ο ποιοτικός παίκτης των Ουκρανών, πληρώνει 5,50 το να σκοράρει, να σημειώσουμε ότι εκτελεί και τα πέναλτι.

ΛΟΚΕΡΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1: Σε κακή κατάσταση η Μέταλιστ, βρίσκεται στην δέκατη θέση στην Ουκρανία. Έχασε αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι και το πληρώνει. Η Λόκερεν βγάζει σοβαρότητα, είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο Βέλγιο και μπορεί να λυγίσει τους γεμάτους προβλήματα Ουκρανούς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΣΤΕΑΟΥΑ Χ: Πήραν τους τρείς βαθμούς και οι δύο στην πρεμιέρα, πήραν κεφάλι στην βαθμολογία του ομίλου. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές στην δυναμικότητα και είναι πιθανόν να τα βρουν στην ισοπαλία.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΕΓΚΙΑ Χ: Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια με το προηγούμενο ζευγάρι, η ισοπαλία δεν καταστρέφει καμία από τις δύο.

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΛ ΟVER       2,00
ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2               2,20

Σύστημα 2-3-4
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΤΝΙΕΠΡ 2  4,20
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1  2,50
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΣΤΕΑΟΥΑ Χ   3,80
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΕΓΚΙΑ Χ         3,50

Μονό αποδεκτό Anytime Scorer
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΤΝΙΕΠΡ KONΟΠΛΙΑΝΚΑ    5,50

Μονό αποδεκτό Anytime Scorer

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΠΑΟΚ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ          3,75

* Μπορείτε να διαβάσετε την στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου