Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE



Δεύτερη αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ, πράξη δεύτερη σήμερα, με αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει βέβαια η κόντρα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους.


Kαπνούς βγάζει... ο Κλοπ με την άμυνα του
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G: Η ομάδα του Κλοπ  μετά την νίκη με 2-0 επί της Άρσεναλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει πετύχει νίκη σε τρία ματς πρωταθλήματος, απέναντι σε Μάιντς, Στουτγκάρδη και Σάλκε και στα τρία δέχτηκε από δύο γκολ. Η Άντερλεχτ απέσπασε βαθμό στην πρεμιέρα στην Τουρκία από την Γαλατασαράι, ενώ στο πρωτάθλημα στο Βέλγιο οδηγεί την κούρσα. Το να σκοράρουν και οι δύο φαντάζει πιθανό σενάριο.

Γονάτισαν τον Βενγκέρ η απουσίες
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Χ ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛΙΚΟ: Πολλά προβλήματα τραυματισμών για τον Βενγκέρ (Ντεμπιτσί, Ράμσει, Αρτέτα, Γουόλκοτ, Ζιρού, Μονρεάλ). Οι Τούρκοι με τον Ιταλό Πραντέλι στον πάγκο της θα παίξει με τακτική και μπορεί να κρατήσει το σκορ ως το ημίχρονο, με τους «κανονιέρηδες» να παίρνουν την νίκη στο δεύτερο.


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟVER: Οι δύο χαμένες της πρώτης αγωνιστικής, κοντράρονται μεταξύ τους και με μοναδικό σκοπό την  νίκη. Το over θα κρατήσουμε σε ένα ματς που θα έχει ρυθμό και φάσεις.

ΖΕΝΙΤ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Σε κακό φεγγάρι η Μονακό, ταξίδεψε στην Ρωσία χωρίς ψυχολογία μετά την ήττα από την Νις. Η Ζενίτ του Άντρε Βίλα Μπόας τα πάει εξαιρετικά, 8 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζαρντίμ δεν θα πάρει ρίσκα στο παιχνίδι του. Ο άσος πληρώνει ελάχιστα θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Oι γηπεδούχοι στην έδρα τους σκοράρουν με ευκολία (11 over σε 13 στο πρωτάθλημα), ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αστάθεια στην άμυνα, αλλά επιθετικά έχει ποιότητα. Το οver θα κρατήσουμε.

Μπορούν να σκοράρουν οι Βούλγαροι

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΡΕΑΛ G/G: Με ενθουσιασμό οι Βούλγαροι υποδέχονται την Ρεάλ στην Σόφια και μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ στην προβληματική άμυνα των Μαδριλένων.

Μεγάλο ματς στην Μαδρίτη...ΔΣΔΦ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡ. :  «Ιταλικά» θα στηθεί η Γιουβέντους στην Μαδρίτη, καθώς και ο βαθμός θα την ικανοποιήσει, άλλωστε δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε επτά επίσημα ματς. Ο Σιμέονε ξέρει πως μια ήττα απόψε θα είναι καταστροφική και δεν θα ρισκάρει από την αρχή. Η ισοπαλία στο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER 3,5: Προβληματικές άμυνες έχουν και οι δύο, αναμένεται ματς με ρυθμό και αρκετά γκολ.

Δυάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡ.          2,00
ΖΕΝΙΤ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ           1,95

Τριάδα
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G               1,72
ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER    2,15
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟVER             1,66

Μονό αποδεκτό

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Χ ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛΙΚΟ      4,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου