Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ...


Το τριήμερο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων κύλησε αντιστοιχηματικά για μας καθώς δεν καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο. Σήμερα Σάβατο οι επιλογές είναι πάρα πολλές και χρειάζεται καλή διαλογή.


Ευκαιρία νίκης για την Ρεν
ΡΕΝ-ΛΑΝΣ 1:  Η Ρεν προσπαθεί να βρει ρυθμό έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ και αναμένεται σιγά να αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Το ματς με την Λανς είναι στα μέτρα της, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς. Ο άσος βρίσκεται σε καλά επίπεδα και αποτελεί επιλογή.

Συνήθως τρώει πολλά η Βαγιεκάνο από την Μπαρτσελόνα
BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5: 6-0, 3-1, 5-0, 4-0, 7-0, 4-0. Είναι τα σκορ των έξι τελευταίων αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες με νικήτρια την Μπαρτσελόνα. Ακόμη ένα τέτοιο ματς περιμένουμε με αρκετά γκολ και θέαμα, καθώς η Βαγιεκάνο παίζει επιθετικά.

Η τριπλέτα Γκάνσο, Πάτο και Κακά... είναι απειλή για κάθε άμυνα
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ G/G: Η Γκρέμιο δεν δέχεται γκολ στα τελευταία οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, με τον Σκολάρι να έχει φτιάξει μια σφιχτή αμυντική γραμμή. Η Σάο Πάολο διαθέτει την πιο επιθετική γραμμή της Βραζιλίας με τους Γκάνσο, Κακά, Πάτο και Λουίς Φαμπιάνο να αποτελούν εγγύηση στο σκοράρισμα. Κάποια στιγμή θα σπάσει το σερί των γηπεδούχων, η Σάο Πάολο δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα 25 ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα. Το goal-goal θα είναι η επιλογή μας.


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5 : Η φετινή Χοφενχάιμ προσπαθεί να παίξει πιο σφιχτά και σε μερικά ματς της έχει βγει. Η απουσία του βασικότατου στόπερ Μπίτσακτσιτς όμως θα δημιουργήσει πολλά κενά στην άμυνα και η Σάλκε έχει επίσης άμυνα χωνί αλλά και επιθετικές αρετές. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ικανοποιημένες με τον πόντο Ατλέτικο και  Βαλένθια
BAΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ X:  Η Ατλέτικο την Τετάρτη έκλεψε την νίκη από την Γιουβέντους, σε ένα σβηστό ματς που όλα έδειχναν ότι πάει για 0-0. Το ματς απέναντι στην φιλόδοξη Βαλένθια στο «Μεστάγια» είναι δύσκολο. Και οι δύο είναι αήττητες με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

Δυάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5   2,37
ΡΕΝ-ΛΑΝΣ 1       1,83

Δυάδα
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ G/G         1,90
BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5   1,90

Μονό αποδεκτό
BAΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ X





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου