Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

O ΦΑΝ ΧΑΑΛ ΞΕΡΕΙ...


Μια περίεργη γεύση μας άφησε η πρεμιέρα. Είδαμε ενδιαφέρον ματς με γκολ, φάσεις και ανατροπές. Ήρθε ο κύριος Νισιμούρα να αλλάξει την ροή του αγώνα και να χαρίσει την νίκη στην Βραζιλία, αν δεν υπήρχε το πέναλτι αρκούδα που έδωσε δεν νομίζω να άλλαζε το 1-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι, το σχήμα με τα δύο αμυντικά δεν τις επιτρέπει να γίνει απειλητική, ενώ ο Φρέντ έδειξε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει. Η Κροατία έδειξε δυνατή και με την προσθήκη του Μάντζουκιτς που έλειπε χτες  θεωρώ πως θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει την Σελεσάο στους 16. Στοιχηματικά τώρα το τελικό 3-1 μας χάλασε το αντερ και την τριάδα μας. Σήμερα  μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς, τρία ματς και λιώσιμο μπροστά στην τηλεόραση. Η πρόταση μου για σήμερα είναι μια τριάδα με ρίσκο μόνο από τα σημερινά ματς.
Δείτε τα γκολ της νίκης της Βραζιλίας στο τέλος του θέματος.



ΜΕΞΙΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Δύσκολο ματς, το Καμερούν βγάζει προς τα έξω εικόνα... τσίρκου. Με τους παίκτες να κάνουν ανταρσία για να πάρουν τα λεφτά τους, παίκτες να γυρίζουν βόλτες στους δρόμους της Βραζιλίας και να χάνουν τον δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο, τον γνωστό τρελό Ασού Εκοτό να πάει να τρώει στα ΜcDonalds γιατί δεν του άρεσε το φαγητό του ξενοδοχείου και γενικά βγάζουν μια κακή εικόνα προς τα έξω.  Από την άλλη και το Μεξικό δεν σου γεμίζει το μάτι, χρειάστηκε μπαράζ για να προκριθεί, άλλαξε τρεις προπονητές γενικά δεν εμπνέει την σιγουριά και την ενότητα που είχε σε προηγούμενες διοργανώσεις. Αν θέλουν οι Ατζέκοι να προκριθούν πρέπει να πάρουν την νίκη απέναντι στην παρέα του Ετό, οπότε λογικά θα ρισκάρουν λίγο παραπάνω. Θα πάω με τα 2-3 γκολ καθώς η κακή άμυνα των Αφρικάνων προδιαθέτει για ματς με γκολ.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Α' όμιλο.


ΧΙΛΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1: Η Χιλή έχει ένα περίεργο τρόπο παιχνιδιού που περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, συνεχές πρέσινγκ, πίεση ψηλά και φοβερό πάθος. Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης ξέρουν πως στο ματς με την Αυστραλία υπάρχει μόνο η νίκη για αυτούς. Τα καγκουρό έχουν μια νεανική ομάδα χωρίς εμπειρία και βαριά κορμιά στην άμυνα. Πιστεύουμε πολύ στην Χιλή και θα πάρουμε τον άσο στο μικρό 1,45. Θα πάμε με σκοράκι το 2-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χ: Σπουδαίο ματς με τις δύο ομάδες το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουν να μην χάσουν. Η Ισπανία θα πάει με την γνωστή συνταγή της, συντηρητικά, passing game ψάχνοντας το ένα γκολ. Ο Φαν Χάαλ δεν είναι χαζός ξέρει η άμυνα του στερείται εμπειρίας για αυτό πάει με 5-3-2, για να καλύψει τις τρύπες. Ματς με μπόλικη τακτική λοιπόν, με την ισοπαλία να μην καταστρέφει. Πιθανά σκορ 1-1, 0-0.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Β' όμιλο.


τριάδα απόδοση 10,20 Bet365  ποντάρισμα 25 μονάδες
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χ
ΧΙΛΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1
ΜΕΞΙΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 2-3 ΓΚΟΛ

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 52,00 Bet365  ποντάρισμα 10 μονάδες
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 0-0
ΧΙΛΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2-0


Δείτε ΕΔΩ τα μακροχρόνια Βet για το Μουντιάλ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 560
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 35
ΚΑΒΑ 525


Δείτε τα γκολ στο Βραζιλία-Κροατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου