Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ !!!


Μετά από τόσες μέρες αναμονής επιτέλους το Μουντιάλ αρχίζει, ένας μήνας παράδεισος για όλους εμάς τους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο... θα χορτάσει το μάτι μας. Μαζί με το Μουντιάλ δεν γίνεται να υπάρχει και Στοίχημα, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη μας.
Τα πονταρίσματα μας σε μακροχρόνια bet τα κάναμε, πάμε να δούμε τώρα τι θα ποντάρουμε στα 4 πρώτα ματς της διοργάνωσης.

πρώτο μέλημα για τον Σκολάρι το μηδέν στην άμυνα...
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΑΝΤΕΡ: Πρεμιέρα λοιπόν με την γηπεδούχο σελεσάο να έχει το άγχος και την πίεση για την νίκη. Όπως έχουμε πει η Βραζιλία του Σκολάρι είναι κάπως διαφορετική, έχει σαν όπλο της την αμυντική λειτουργία και το μηδέν παθητικό. Οι Κροάτες δεν έχουν στην διάθεση τους το μεγαλύτερο επιθετικό τους όπλο τον Μάτζουκιτς που κουβαλάει τιμωρία από τα προκριματικά. Μπορεί να έχουν ποιότητα στο κέντρο τους με Μόντριτς, Ράκιτιτς όμως ο επιθετικός της Μπάγερν είναι ο σκόρερ τους και ο Γέλαβιτς που θα τον αντικαταστήσει δεν είναι σε καμία περίπτωση ισάξιος του. Κρατάμε λοιπόν πως η Κροατία δεν σκοράρει, οπότε αυτόματα οδηγούμαστε στην επιλογή του άντερ καθώς η Βραζιλία δύσκολα θα πετύχει 3 γκολ. Άντερ λοιπόν και σκοράκι 1-0 γιατί κουτσά-στραβά θα το βρουν ένα γκολ.


ΜΕΞΙΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Δύσκολο ματς, το Καμερούν βγάζει προς τα έξω εικόνα... τσίρκου. Με τους παίκτες να κάνουν ανταρσία για να πάρουν τα λεφτά τους, παίκτες να γυρίζουν βόλτες στους δρόμους της Βραζιλίας και να χάνουν τον δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο, τον γνωστό τρελό Ασού Εκοτό να πάει να τρώει στα ΜcDonalds γιατί δεν του άρεσε το φαγητό του ξενοδοχείου και γενικά βγάζουν μια κακή εικόνα προς τα έξω.  Από την άλλη και το Μεξικό δεν σου γεμίζει το μάτι, χρειάστηκε μπαράζ για να προκριθεί, άλλαξε τρεις προπονητές γενικά δεν εμπνέει την σιγουριά και την ενότητα που είχε σε προηγούμενες διοργανώσεις. Αν θέλουν οι Ατζέκοι να προκριθούν πρέπει να πάρουν την νίκη απέναντι στην παρέα του Ετό, οπότε λογικά θα ρισκάρουν λίγο παραπάνω. Θα πάω με τα 2-3 γκολ καθώς η κακή άμυνα των Αφρικάνων προδιαθέτει για ματς με γκολ.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Α' όμιλο.


ΧΙΛΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1: Η Χιλή έχει ένα περίεργο τρόπο παιχνιδιού που περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, συνεχές πρέσινγκ, πίεση ψηλά και φοβερό πάθος. Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης ξέρουν πως στο ματς με την Αυστραλία υπάρχει μόνο η νίκη για αυτούς. Τα καγκουρό έχουν μια νεανική ομάδα χωρίς εμπειρία και βαριά κορμιά στην άμυνα. Πιστεύουμε πολύ στην Χιλή και θα πάρουμε τον άσο στο μικρό 1,45.

δεν τους χαλάει η ισοπαλία
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χ: Σπουδαίο ματς με τις δύο ομάδες το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουν να μην χάσουν. Η Ισπανία θα πάει με την γνωστή συνταγή της, συντηρητικά, passing game ψάχνοντας το ένα γκολ. Ο Φαν Χάαλ δεν είναι χαζός ξέρει η άμυνα του στερείται εμπειρίας για αυτό πάει με 5-3-2, για να καλύψει τις τρύπες. Ματς με μπόλικη τακτική λοιπόν, με την ισοπαλία να μην καταστρέφει.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Β' όμιλο.

τριάδα απόδοση 5,07 Bet365  ποντάρισμα 30 μονάδες
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΑΝΤΕΡ
ΜΕΞΙΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 2-3 ΓΚΟΛ
ΧΙΛΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1

ακριβές σκορ απόδοση 5,40 Stoiximan  ποντάρισμα 20 μονάδες
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 1-0

Kρατάμε κάβα για αύριο το Χ στο Ισπανία-Ολλανδία.

Δείτε ΕΔΩ τα μακροχρόνια Βet για το Μουντιάλ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 610
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 560


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου