Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΑΒΟΝΑ, ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ


Εδώ είμαστε... χαθήκαμε ξαφνικά, καθώς από το προηγούμενο Σάββατο δεν ξαναποντάραμε τίποτα, κάτι λογικό αφού το πρόγραμμα δεν προσφερόταν και χρειαζόμασταν ανάσες. Κάπως έτσι θα πάμε από εδώ και πέρα μέχρι το Μουντιάλ, με την μελέτη για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού να έχει ήδη αρχίσει. Σήμερα τώρα έχουμε τελικό Champions League και επιβάλλεται να ασχοληθούμε και στοιχηματικά, αν και όπως θα δείτε η πρόβλεψη μου είναι για ματς με κακό θέαμα και λίγες φάσεις.
Δείτε όσα θέλετε να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό ΕΔΩ.


ΡΕΑΛ -ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ: Το ρεπορτάζ των δύο ομάδων είναι άκρως μπερδεμένο, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τις δύο εντεκάδες με τους Ντιέγκο Κόστα, Αρντά Τουράν από την Ατλέτικο και Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Πέπε από την Ρεάλ να είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν και αν τα καταφέρουν σίγουρα δεν θα βρίσκονται στο 100%. Τις προηγούμενες μέρες έδινα προβάδισμα στην Ρεάλ, αλλά η απουσία του Τσάβι Αλόνσο αφαιρεί ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής του Αντσελότι. Περιμένω τις δύο ομάδες να είναι επιφυλακτικές από την αρχή και δύσκολα να παίρνουν ρίσκα. Ο Σιμεόνε δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, ξέρει άλλωστε πως το όπλο της Ρεάλ είναι οι αντεπιθέσεις και δεν θα θέλει με τίποτα να δώσει χώρους. Θα περιμένει την Ρεάλ με τους Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν ταλαιπωρημένους όμως δεν θα απειλήσει εύκολα επιθετικά. Από την άλλη και ο Αντσελότι θα προσπαθήσει να κάνει εμφάνιση ''αλά Μπάγερν'', το δήλωσε άλλωστε. Όμως η Ατλέτικο δεν είναι Μπάγερν...
Κατέληξα ότι θα δούμε ένα δύστροπο τελικό με λίγες φάσεις, αρκετά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα...Θα πάω με την ισοπαλία και θα ρισκάρω και με το 0-0 για σκορ.





ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Εκτός από τον τελικό του Tσάμπιονς Λιγκ υπάρχει σήμερα και ο τελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ που έχει χαρακτηριστεί ως το ακριβότερο παιχνίδι παγκοσμίως  με το έπαθλο του νικητή για την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για την επόμενη Πρέμιερ Λιγκ, να φτάνει πλέον στα 134 εκατ. λίρες σε βάθος πενταετίας!  Ντέρμπι λοιπόν εναντίον ΚΠΡ στο Γούεμπλεϊ. Το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η Ντέρμπι σε συνδιασμό με την τεράστια κρισιμότητα του ματς με οδηγούν στο γκολ-γκολ.


δυάδα απόδοση 6,05 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ

ακριβές σκορ απόδοση 9,00 ΟΠΑΠ ποντάρισμα 30 μονάδες
ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 0-0

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 870
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου