Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΛΟΝΣΟ


Πάνω κάτω μέσα πέσαμε στον τελικό με την ισοπαλία, αλλά μας τα χάλασε ο τελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ που δεν είχε γκολ... ενώ το σκορ που επιλέξαμε ήταν το 0-0. Δεν έχω χρόνο να σχολιάσω τον τελικό απλά να πω ότι το ίδιο χειροκρότημα με την Ρεάλ αξίζουν και τα παλικάρια του Σιμεόνε, όχι τόσο για χτες αλλά για όλα όσα πέτυχαν όλην την χρονιά. Φτωχό το πρόγραμμα σήμερα και θα ασχοληθούμε με δύο σημεία, τον Φερνάντο Αλόνσο και μια βολική ισοπαλία στην Β' Ισπανίας.





ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΜΟΝΑΚΟ - Να τερματίσει στο βάθρο ο Αλόνσο: Ξεκινάει πέμπτος ο Ισπανός με την Φεράρι του που έχει προβλήματα κυρίως στην ταχύτητα, αλλά ποντάρουμε στην αξιοπιστία που έχουν τα κόκκινα μονοθέσια. Σπάνια εγκαταλείπει και αν κάνει ένα λογικό αγώνα θα βρει χώρο στην τριάδα, άλλωστε το Μονακό δεν είναι γκραν πρι ταχύτητας...Το 3,00 που πληρώνει πιστεύω πως αξίζει, χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια στο σπορ.

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ: Με ισοπαλία η Νουμάνθια σώζεται κατά 80% και Λα Κορούνια εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο... Καλές σχέσεις έχουν μεταξύ τους, γιατί λοιπόν να μην φέρουν την βολική ισοπαλία που πληρώνει 3,25.

δυάδα απόδοση 9,75 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΜΟΝΑΚΟ - Να τερματίσει στο βάθρο ο Αλόνσο
ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 800
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 770


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου