Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΧΟΥΣΕΝ



Δεν τα καταφέραμε χτες, καμία από τις προτάσεις μας δεν βρήκε στόχο. Αυτή που πλησίασε πιο κοντά ήταν αυτή του ΟΠΑΠ, με τα 4-6 γκολ στο Σεβίλλη-Ρεάλ να μην έρχεται ποτέ. Από τα 16 σημεία που αναφέραμε πέρασαν τα 7...μικρό ποσοστό. Σήμερα Πέμπτη έχουμε επιλογές και θα ρισκάρουμε με μια τριαδούλα, αλλά και τους anytime scorer.



ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Αγώνας δίχως αύριο για τους γηπεδούχους, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βρίσκονται στην προτελευταία θέση και το σημερινό ματς χαρακτηρίζεται ως τελικός. Ο Απόλλων δεν έχει συμμάχους καθώς ο πρόεδρος του Βελλής δεν έχει συμμάχους και δεν μπορεί να ελπίζει σε βοήθειες. Ο Λόρι Σάντζεζ παρουσιάζει μια ομάδα με πολύ πάθος, ξύλο κλασική αγγλική, όμως η άμυνα του είναι αργή και παρουσιάζει πολλά κενά. Ο ΠΑΟΚ εκτός δεν πείθει, θα παραταχθεί με πάρα πολλές απουσίες. Στοχ, Λούκας και Χούσεν που θα παραταχθούν στην επίθεση, έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα  θα βρουν χώρους και ευκαιρίες απέναντι στην αργή άμυνα του Απόλλωνα. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ δεν είναι σταθερός, θα του λείψει και ο Βίτορ με τον Κατσικά που θα τον αντικαταστήσει να έχει να παίξει από τις 05/01 στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, όπου είχε γίνει αλλαγή στο 30' λόγω της κάκιστης εμφάνισης του. Η επιλογή μου είναι το οβερ, που βγαίνει και από τους αριθμούς , οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν 10 οβερ σε 15 ματς και ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας 9 οβερ σε 15 ματς. Επιλογή μας για σκόρερ θα είναι  ο Χούσεν που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.


ΙΝΤΕΡ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ:  Η Ίντερ προέρχεται από εντός έδρας στραπάτσο από την Αταλάντα 1-2 και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να εκμεταλλευτεί και την χθεσινή ήττα της Φιορεντίνα και να την πλησιάσει στον πόντο στην μάχη για την τέταρτη θέση. Η Ουντινέζε δεν έχει ουσιαστικό κίνδυνο για την παραμονή της και πλέον θα παίζει πιο απελευθερωμένα. Τα 6 από τα 8 τελευταία ματς της εκτός έδρας ήταν οβερ. Δώδεκα από τις 16 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ήρθαν οβερ. Αυτό θα κυνηγήσουμε και σήμερα, με σκόρερ τον μοναδικό αξιόπιστο της Ίντερ τον Παλάσιο.

Το ''Ρουτ Ντε Λοριάν'' θα φορέσει απόψε τα καλά του
ΡΕΝ-ΛΙΛ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προημιτελικός κυπέλλου με τον νικητή να υποδέχεται στα ημιτελικά την Ανζέ ομάδα Β' κατηγορίας, κάτι που κάνει το σημερινό ματς για τις δύο ομάδες ευκαιρία τελικού...Η Ρεν ξεκίνησε την χρονιά με προσδοκίες όμως είναι χαμηλά και έχει μπλέξει στην μάχη της παραμονής, αν και με το διπλό που έκανε την Κυριακή στην έδρα της Μαρσέιγ ξέφυγε στο +6. Η Λιλ μάχεται στο πρωτάθλημα για την τρίτη θέση του Champions League, με την Σεντ Ετιέν και την Λυών να την κυνηγάνε. Θα πάω με τους γηπεδούχους, καθώς έχουν την έδρα με το κοινό τους να τους στηρίζει, έχει ανακοινωθεί sold out εδώ και μέρες. Υπάρχει δίψα στην ομάδα της Βρετάνης καθώς η Ρεν έχει να βρεθεί σε τελικό από το 1971...Η Λιλ δεν θα έχει στην διάθεση τον αρχηγό και ψυχή της ομάδας Μαβουμπά που είναι πραγματικός σκύλος στο χώρου του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα αδιαφορήσουν αλλά σίγουρα θα έχουν το μυαλό και στο ματς της Κυριακής για το πρωτάθλημα καθώς το κίνητρο της εξόδου στο Champions League είναι τεράστιο. Πιθανόν να κάνει και ο rotation από τον προπονητή της. Δεν θα πάω με τον απλό άσσο, θα βάλω το 1 ισοπαλία όχι στοίχημα στο 2,10, καθώς το ματς λογικά θα είναι κλειστό και είναι πιθανόν να κολλήσει στο Χ, τουλάχιστον θα πάρουμε επιστροφή πονταρίσματος.

τριάδα απόδοση 8,19 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ
ΙΝΤΕΡ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ
ΡΕΝ-ΛΙΛ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (2,10)

τριάδα anytime scorer 25,87 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΠΑΛΑΣΙΟ(ΙΝΤΕΡ) (2,25)
ΡΟΥΜΠΕΝ ΚΑΣΤΡΟ(ΜΠΕΤΙΣ) (3,60)
ΧΟΥΣΕΝ(ΠΑΟΚ) (4,00)

να σκοράρει πρώτο γκολ απόδοση 9,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΧΟΥΣΕΝ(ΠΑΟΚ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1000
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 950

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου