Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΡΙΣΚΟ


Κόλλησε η Ίντερ στο 0-0 χτες και μας έστειλε στον κουβά, κρίμα γιατί η Ρεν και το όβερ του ΠΑΟΚ πέρασαν πολύ εύκολα. Ακόμα χτυπιέμαι πάντως γιατί ενώ είχα αρχίσει να γράφω το χθεσινό κείμενο με την Μπέτις στο διπλό, το άλλαξα και έβαλα το οβερ της Ίντερ και ο λόγος ήταν οι μηδέν εκτός έδρας νίκες της Μπέτις μέχρι χθες το βράδυ...αυτό είδα και έκανα πίσω, πολύ κακώς όπως αποδείχθηκε. Ας αφήσουμε τα χθεσινά και να δούμε τα σημερινά. Την προηγούμενη Παρασκευή κάναμε ένα ωραίο ταμείο με το συστηματάκι μας, θα προσπαθήσουμε και σήμερα κάτι ανάλογο.


Όταν σε τρεις μέρες έρχεται αυτό το ματς...με τη Νις θα παίξουν μπάλα;
ΝΙΣ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ Χ: Η Παρί έχει πάρει τον τίτλο, βρίσκεται στο +10 από την Μονακό και ακολουθεί την Τετάρτη η Τσέλσι για το Champions League, με τι κίνητρο να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά οι αστέρες των Παριζιάνων; Η Νις παραδοσιακά δυσκολεύει την Παρί, στα τελευταία εννιά ματς στην Νίκαια οι γηπεδούχοι έχουν 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα από την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Πιθανό γκέλα λοιπόν...

ΜΠΡΕΣΤ -ΧΑΒΡΗ Χ: Βρίσκονται στην 11η και 13η θέση έχοντας μια σχετική άνεση με τις θέσεις υποβιβασμού. Η Χάβρη διατηρεί αήττητο έξι αγώνων και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 13 σε σε 29 ματς. Η Μπρέστ έτρεχε αήττητο έξι αγώνων μέχρι την Δευτεριάτικη ήττα από την πρωτοπόρο Μπρέστ εκτός έδρας. Σε καλή κατάσταση και οι δύο θα συμβιβαστούν με τον πόντο που τις κρατάει μακριά από περιπέτειες.

τρελαίνει κόσμο ο Εντίνιο στην Τουρκία
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ 2: Η εντυπωσιακή Κασίμπασα του πρώτου γύρου αποτελεί μακρινή ανάμνηση...η ομάδα από την Άγκυρα έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 15 ματς και από εκεί που κυνηγούσε το Champions League τώρα βολοδέρνει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η Ερσιγεσπόρ μετά τον πρώτο γύρο που ήταν καταστροφικός, έχει καταφέρει στα τελευταία έξι ματς να μαζέψει 13 βαθμούς, όσους είχε μαζέψει τις υπόλοιπες 20 αγωνιστικές και πλέον ελπίζει σοβαρά σε σωτηρία. Ο γνωστός μας Εντίνιο πήγε τον Ιανουάριο και την πήρε από το χέρι με 8 γκολ σε 7 ματς. Στα τελευταία έξι έχει χάσει μόνο από την Φενέρμπαχτσε. Θα πάω με τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους που παλεύουν για την σωτηρία τους, σε αντίθεση με την απογοητευτική Κασίμπασα που πλέον δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη.

ΟΛ ΜΠΟΙΣ-ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ Χ: Λίγο καλύτερη η Γοδόι, έχει την έδρα η Ολ Μπόις. Παλεύουν για την σωτηρία στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού και έχουν τρεις ισοπαλίες σε τρία ματς τα προηγούμενα χρόνια. Πολύ ισορροπημένο...εύκολα θα κολλήσει στο Χ.

Ο Ζόρζε Κόστα έχει αναγεννήσει την Πάκος
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2: Δύο κακές ομάδες συγκρούονται σε μια μάχη για την σωτηρία. Θα πάω με την Πάκος που πρόσφατα με την έλευση του Ζόρζε Κόστα στον πάγκο της δείχνει ανεβασμένη, με τρεις νίκες στα τελευταία 4 ματς και για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού. Μην ξεχνάτε πως η Πάκος πέρυσι τερμάτισε τρίτη και έπαιξε και προκριματικά Champions League.  Η Μπελενένσες βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχει μία νίκη στα τελευταία 18 ματς έχοντας σκοράρει μόλις σε δύο από τα τελευταία 15 παιχνίδια της, μιλάμε για τον ορισμό του μπάζου... Το διπλό στο 2,80.


Ο Χούντελαρ οδηγεί την Σάλκε
ΣΑΛΚΕ-ΧΕΡΤΑ 1: Η Σάλκε βρίσκεται σε καλή κατάσταση το 2014 και με εξαίρεση τις δύο σφαλιάρες από Ρεάλ και Μπάγερν τα πάει εξαιρετικά. Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την δεύτερη Ντόρτμουντ και τέσσερις μπροστά από την Λεβερκούζεν. Στην έδρα της στα τελευταία 8 ματς έχει κερδίσει τα 7 έχοντας φέρει μια ισοπαλία με την Μάιντζ. Η Χέρτα είναι ντεφορμέ, έχει πέντε ματς να κερδίσει και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες έχοντας δεχτεί σε όλες από τρία γκολ. Η Σάλκε έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενες φορές την Χέρτα στο ''Φέλτινς Αρένα'' χωρίς μάλιστα να δεχτεί ούτε γκολ. Ο άσσος προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1,85.


σύστημα 4-5-6 απόδοση 815,93 ποντάρισμα 22 μονάδες, 1χ15 στις τετράδες, 1χ6 στις πεντάδες και 1 στην εξάδα
ΝΙΣ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ Χ (4,50)
ΜΠΡΕΣΤ -ΧΑΒΡΗ Χ (2,90)
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ 2 (4,20)
ΟΛ ΜΠΟΙΣ-ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ Χ (2,90)
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2 (2,80)
ΣΑΛΚΕ-ΧΕΡΤΑ 1 (1,83)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 950
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 22
ΚΑΒ 928

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου