Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΔΡΑΚΟΙ, ΑΕΤΟΙ, Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ


Αετοί εναντίον δράκων στο ντέρμπι της Πορτογαλίας
Tεράστιο μπέρδεμα χτες με την Μάιντζ...στην πρόταση πάνω το έγραφα οβερ, στην ανάλυση το έδινα διπλό...Η αλήθεια είναι ότι ήμουνα ανάμεσα στα δύο και κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα. Αυτό που επικράτησε πάντως ήταν το διπλό και για αυτό η ανάλυση έγινε για διπλό...και προσωπικά εμένα με κουβάδιασε, αλλά στην πρόταση μέχρι αργά το απόγευμα που το είδα και το άλλαξα είχε μείνει οβερ, ελπίζω κάποιοι από εσάς να είδαν μόνο την πρόταση, να κράτησαν το οβερ και να πληρώθηκαν. Πάμε τώρα στο σήμερα...τα πάντα περιέχει το πρόγραμμα, στην αρχική μου διαλογή έχω ξεχωρίσει 16 σημεία και πρέπει να κρατήσω τα έξι για να τα κάνουμε δύο τριάδες. Πάμε να τα δούμε.



Τα 16 σημεία
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ
ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΡΙΝΤ ΟΒΕΡ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΧΑΛ Χ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΡΜΑ ΟΒΕΡ
ΚΙΕΒΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 ΚΑΙ 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΟΒΕΡ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ 1 ΚΑΙ ΟΒΕΡ
ΤΣΒΟΛΕ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ 1
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΝΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Τώρα τι θα κρατήσουμε; Δύο τριάδες και μια δυάδα ΟΠΑΠ...λοιπόν.


ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου, η Μπενφίκα πετάει...24 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. H Πόρτο έχει ξεγράψει το πρωτάθλημα είναι στο -7 και επικεντρώνεται σε Europa League και κύπελλο. Σίγουρα οι ΄΄δράκοι'' θέλουν καλό αποτέλεσμα σήμερα ενόψει της ρεβάνς, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν χωρίς γκολ την διαστημική Μπενφίκα. Στα τελευταία οκτώ ματς μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, έφεραν 7 φορές γκολ-γκολ. Από ένα γκολ θα βάλουν και σήμερα στο 1,90.


ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΟΒΕΡ: Oι γηπεδούχοι καίγονται για την νίκη σήμερα  δεν έχουν περιθώρια καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Απέναντι στην βολεμένη και χωρίς άγχος Σαμπντόρια θα κυνηγήσουν την νίκη. Η Σαμπντόρια προέρχεται από πεντάρα επί της Βερόνα...και πετάει χαρταετό από εδώ και πέρα καθώς δεν κινδυνεύει, αλλά ούτε παραπάνω μπορεί να πάει. Θα πάω με τα πολλά γκολ, καθώς η Σασουόλο θα κυνηγήσει την νίκη και η Σαμπντόρια του Μιχαίλοβιτς θα βρει χώρους, περιμένω αντίστοιχο ματς με το 3-4 του πρώτου γύρου. Το οβερ στο 2,15
Δείτε πως διαμορφώθηκε το 3-4 στον πρώτο γύρο:





Mεγάλος Χουμπ
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2: Σπουδαίο ματς παραμονής, από αυτά που λέμε εξάποντο. Η Νυρεμβέργη βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς, στους 24 η Στουτγκάρδη. Οι γηπεδούχοι βλέπουν το ματς σαν τελικό και θα κυνηγήσουν την νίκη για να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Η άμυνα τους όμως είναι για τα πανηγύρια, έχουν δεχτεί 12 γκολ στα τελευταία 4 ματς και σήμερα θα παραταχθεί και με πειραματική σύνθεση. Οι κεντρικοί αμυντικοί Νίλσον,Πινόλα και ο δεξιός μπακ Τσάντλερ δεν θα αγωνιστούν, στο κέντρο άμυνας θα παίξει ο γκαφατζής Αυστριακό Πογκατέζ με τον μέσο Στάρκ. Οι αμυντικοί μέσοι Χασέμπε και Πετράκ είναι επίσης εκτός...κάτι που κάνει την αμυντική λειτουργία της Νυρεμβέργης ευάλωτη. Η Στουτγκάρδη πήρε ψυχολογία με τη νίκη επί του Αμβούργο και σήμερα θέλει να συνεχίσει με νίκες για να ξεφύγει όσο περισσότερο γίνεται από τις θέσεις υποβιβασμού. Στην επίθεση θα έχει μετά από καιρό το δίδυμο Ιμπίσεβιτς- Χάρνικ και με τον Στέφενς δείχνει να είναι σοβαρή αμυντικά που ήταν το μεγάλο της πρόβλημα. Θα στηρίξω την Στουτγκάρδη του Στέφενς στο 2,30.

τριάδα απόδοση 9,44 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΟΒΕΡ
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2

Σκρτελ και Άγγερ...δεν προσφέρουν σταθερότητα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: H Λίβερπουλ κάνει τα παιχνίδια της ροντέο και ποντάρει στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται οι Σουάρες και Στάριτζ. Η άμυνα της όμως κάνει παιδικά λάθη και δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ. Η Σάντερλαντ δεν έχει περιθώρια και ψάχνει βαθμούς παντού καθώς βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού...ένα γκολ θέλουμε να βάλει, ας φάει και 10...

μπορεί το διπλό η Γκλάνμπαχ
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Η Γκλάντμπαχ είχε να κερδίσει 9 ματς...εκεί που έμοιαζε να έχει καπαρωμένη θέση στην Ευρώπη και κυνηγούσε και έξοδο στο Champions League, ξαφνικά έμοιαζε μπλοκαρισμένη. Άρχισαν μάλιστα οι φήμες για απόλυση του προπονητή Φαβρ, κάπου εκεί η διοίκηση έκανε την κίνηση ματ, ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του προπονητή, δείχνοντας πως το αφεντικό στην ομάδα θα είναι ο Ελβετός τεχνικός. Κάπου εκεί το κουμπί γύρισε, η Γκλάντμπαχ πήρε εμφατικό διπλό μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ ακολούθησε το άνετο 3-0 επί της Χέρτα και επανήλθε στις εξαιρετικές εμφανίσεις του πρώτου γύρου. Μάλιστα η κακή φόρμα της Λεβερκούζεν την έχουν φέρει σε απόσταση βολής(-2) και τα ''πουλάρια'' μπορούν να ονειρεύονται την τέταρτη θέση. Η Άιντραχτ είναι από τις χειρότερες ομάδας εντός έδρας στην Μπουντεσλίγκα έχοντας μαζέψει μόλις 14 βαθμούς στην Φρανκφούρτη. Μάλιστα η παράδοση είναι μαζί μας αφού τα τελευταία τρία χρόνια η Γκλάντμπαχ φεύγει με διπλό ''Κόμερτσανκ Αρένα''. Επίσης ανεξαρτήτου έδρας η Γκλάντμπαχ στα τελευταία 9 ματς μεταξύ τους έχει 8 νίκες...Το διπλό στο 2,40 θα πάρω, στηρίζω μια ομάδα που ξέρω πως είναι καλή έχει υψηλούς στόχους και δείχνει να φορμαρίζεται ξανά.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ: H Φιορεντίνα έχει δέκα οβερ σε 14 εντός έδρας ματς, μια από τα ίδια και για την τραγική Μίλαν με 10 οβερ σε 14 εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τον αποκλεισμό από την Γιουβέντους στο Europa League, με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Νάπολι, ένα διπλό που τους ξανάβαλε στην μάχη της τρίτης θέσης και του Champions League. H Mίλαν το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να ποντάρει στην άμυνα της...επιθετικά μπορεί να ευελπιστεί πως οι Κακά, Μπαλοτέλι, Χόντα κάτι μπορούν να κάνουν...όμως θα υπάρχει ένας Ζαπάτα, ένας Μεξές, ένας Μπονέρα ή ένας Τζακάρντο να το καταστρέψει. Το οβερ στο 2,00 θα κρατήσω αν και ο άσσος δεν είναι κακή επιλογή.

τριάδα απόδοση 9,60 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ


Αν ο καλύτερος της Μπολόνια είναι ο Λάζαρος...
ΚΙΕΒΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1: Η Μπολόνια κέρδισε την Κάλιαρι έχοντας καλύτερο παίχτη της λέει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο...αυτό από μόνο του τα λέει όλα για την κατάσταση που βρίσκεται. Στα τελευταία έξι ματς έχει πετύχει μόλις δύο γκολ και τα δύο από την άσπρη βούλα. Το Κιέβο βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την Μπολόνια και θέλει την νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη υποβιβασμού. Προέρχεται από δύο ήττες αλλά απέναντι  σε Ρόμα και Φιορεντίνα, τα δύο τελευταία ματς που ήταν στα μέτρα της τα κέρδισε απέναντι σε Τζένοα και Κατάνια...και η Μπολόνια είναι στα μέτρα της.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 4-6 ΓΚΟΛ: Φορμαρισμένη η Σεβίλλη, πέντε συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα και πρόκριση στους 8 του Europa League. Η φιλοσοφία της είναι επιθετική και προσπαθήσει να δυσκολέψει την Ρεάλ. Η Ρεάλ έχασε το Ελ Κλάσικο και σήμερα δίνει(μαζί με το εκτός έδρας στην Σοσιεδάδ ) το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς της μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας κάθε γκέλα μπορεί να αποβεί μοιραία...Θα κερδίσει η Ρεάλ και λογικά θα έχει γκολ...στο πρώτο γύρο στο Μπερναμπέου έφεραν σκορ πόλο, 7-3, ενώ στην παράδοση βλέπουμε μεγάλα σκορ: δύο φορές 2-6, 4-3 ,2-2. Εφτά οβερ 3,5 έχει η Σεβίλλη σε 14 εντός έδρας, οκτώ οβερ 3,5 σε 15 εκτός έδρας.
Το 7-3 του πρώτου γύρου:


δυάδα ΟΠΑΠ
ΚΙΕΒΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 4-6 ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1050
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 1000



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου