Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


Δείτε τα γκολ στις δύο σημερινές αναμετρήσεις του Champions League. Ισοπεδωτική η Ρεάλ, προβάδισμα για Τσέλσι




Προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς λιγκ πήρε η Τσέλσι, μετά την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, στην Κωνσταντινούπουλη.
Στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι ήταν καλύτερη, πέτυχε γκολ μόλις στο 9΄με τον Φερνάντο Τόρες να εκμεταλλεύεται τον ωραίο συνδυασμό των συμπαιχτών και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μουσλέρα από κοντά. Ο Ισπανός επιθετικός έχασε μια καλή ευκαιρία ακόμα για το 0-2.
Με το πέρασμα του χρόνου οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και κέρδιζαν μέτρα. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 65′ με τον κεντρικό αμυντικό να σκοράρει από κοντά ύστερα από κόρνερ του Σνάιντερ. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ινάν είχε δοκάρι με προβολή από κοντά, ύστερα από κεφαλιά του Ντρογκμπά.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεντζού, Χακάν Μπαλτά (46′ Σεμίχ Καγιά), Τέγες, Χάιροβιτς (31′ Γεκτά), Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνέιντερ, Μπουράκ Γιλμάζ, Ντρογκμπά (80′ Ουμούτ Μπουλούτ).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Γουίλιαν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Αζάρ (90′ Οσκάρ), Σίρλε (66′ Όμπι Μίκελ), Τόρες (68′ Ετό).


Δείτε τα γκολ!




Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοπέδωσε την Σάλκε στην Γερμανία με το επιβλητικό 1-6 και βρίσκεται από σήμερα στα προημιτελικά του Champions League. Mπέιλ, Κ.Ρονάλντο και Μπενζέμα πέτυχαν από δύο γκολ, ένα αλλά υπέροχο το γκολ της τιμής για την Σάλκε από τον Χούντελαρ.
Οι παίχτες του Κάρλο Αντσελότι πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό. Η Σάλκε προσπάθησε να αντιμετωπίσει την Ρεάλ παίζοντας άμυνα ψηλά…με τους Κ.Ρονάλντο και Μπέιλ να κάνουν πάρτι στους κενούς χώρους. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 13′ με τον Μπενζεμά, ο Μπέιλ με υπέροχη ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2 στο 21′, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το ίδιο σκηνικό είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Κ.Ρονάλντο στο 57′ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του ενώ πέντε λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Μπενζεμά για το 0-4. Το 0-5 ήρθε και πάλι από τον Μπέιλ στο 69′ έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Σέρχιο Ράμος, ενώ ο Ρονάλντο έκανε το 0-6 στο 89′. Το γκολ της τιμής για την Σάλκε πέτυχε στο 91′ ο Χούντελαρ με υπέροχο σουτ στην κίνηση.

ΓΚΟΛ: 90+1′ Χούντελααρ – 52′, 89′ Ρονάλντο, 21′, 69′ Μπέιλ, 13′, 57′ Μπενζεμά

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χιέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Ματίπ, Κολάσινακ (76′ Φουκς), Μάιερ, Μπόατενγκ (59′ Γκορέτζκα), Ντράξλερ, Νόισταντερ, Φαρφάν (72′ Φαρφάν), Χούντελααρ


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαλιάλ, Μπέιλ (81′ Χεσέ), Τσάμπι Αλόνσο (73′ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Ντι Μαρία (68′ Ίθκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά

Δείτε τα γκολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου