Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ


Μια χαρά πήγαν τα χθεσινά ματς στο Champions League σχεδόν όπως τα περιμέναμε. Φεστιβάλ γκολ στην Ρωσία με τις άμυνες να μην υπάρχουν στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός με μια εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε άνετα το φάντασμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καταπληκτικό στήσιμο από τον Μίτσελ. Δεν άφησε την Γιουνάιτεντ να κάνει τελική. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες φίλαθλοι να του βγάλουν το καπέλο. Στοιχηματικά βγάλαμε τα 2-3 γκολ και περιμένουμε τα δύο σημερινά. Για σήμερα θα προσθέσουμε μια περίεργη δυαδούλα.



Ανώτερη και φορμαρισμένη η Ρεάλ από την Σάλκε

ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αφηνιασμένη Ρεαλ, 26 ματς χωρίς ήττα, στην κορυφή της Πριμέρα, στον τελικό του κυπέλλου και σε φοβερή κατάσταση. Ο Ρονάλντο είναι ξεκούραστος, ο Αντσελότι έχει βρει χημεία στην ομάδα τους χρησιμοποιεί όλους, το πείραμα με τον Κασίγιας και τον Ντιεγκο Λόπεθ έχει πετύχει και δεν γκρινιάζει πλέον ο αρχηγός. Απουσίες δεν έχει, η άμυνα δεν τρώει γκολ, σε 14 ματς το 2014 έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ. Η Σάλκε έκανε την υπέρβαση της δεν μπορεί να πάει παραπάνω, δεν έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στους Μαδριλένους. Διπλό από το ημίχρονο και να σκοράρει ο Κριστιάνο δύο γκολ.

O ένας είναι προπονητής...ο άλλος το παίζει προπονητής.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Η Γαλατασαράι πέρασε κατά λάθος στους 16 στο καθοριστικό ματς με την Γιουβέντους που ολοκληρώθηκε σε 18 ώρες. Δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει την Τσέλσι, ειδικά η άμυνα της είναι...ασταθέστατη(θυμηθείτε το 1-6 από την Ρεάλ). Ο Μαντσίνι το παίζει προπονητής...αλλά δεν είναι, ο Μουρίνιο μπορεί να τον δέσει κόμπο. Τον πρίζωσε μάλιστα με τις δηλώσεις του σήμερα πως η ομάδα που πήρε το  Champions League o Moυρίνιο η  Ιντερ, ήταν δικιά του έτοιμη ομάδα. Όσο και να προσπαθήσει ο Ντρογκμπά είναι δύσκολο να τα βάλει με τον...μπαμπά του όπως έχει αποκαλέσει τον Ζοζέ. Διπλό για την Τσέλσι και μου αρέσει και το οβερ.

O Nτρογκμπά κόντρα στον μπαμπά του...

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
τριάδα απόδοση 7,80 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2

Σημερινή πρόταση
δυάδα απόδοση 12,40 ποντάρισμα 20.5 μονάδες
να σκοράρει δύο γκολ Κ.Ρονάλντο
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 165
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 25/02 65,5
ΚΑΒΑ 230,5
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20,5
ΚΑΒΑ 210




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου