Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΛΕΙ...ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ


Μας τα χάλασε η Τσέλσι, ξεκίνησε καλά έβαλε το γκολάκι...αλλά μετά κάθισε και η Γαλατά πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση. Για την Ρεάλ δεν χρειάζεται να γράψω κάτι το σκορ τα λέει όλα. Το ξεπερνάμε και πάμε παρακάτω, στα σημερινά του Europa League.


MΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να σκοράρει σήμερα στην Λισαβόνα αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο Στέφενς δοκίμασε ενδεκάδα με Στοχ και Λούκας, αυτό βέβαια θα τον αφήσει εκτεθειμένο στα μετόπισθεν με την Μπενφίκα να έχει την ποιότητα να σκοράρει εύκολα. Το οβερ είναι πιθανό και προσφέρεται στο 2,00. Για να περάσει ο ΠΑΟΚ θέλει...κώλο απόψε.


ΝΑΠΟΛΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟΒΕΡ: H Nάπολι είναι κατασκευασμένη να παίζει επιθετικά, εκεί είναι ποιοτική και εκεί ποντάρει, με τους Ιγκουάιν, Καχεγιόν, Χάμσικ και Μέρτενς. Η άμυνα της από την άλλη είναι προβληματική με τον Ρέινα να είναι πρώτος στις γκάφες. Η Σούονσι στο ματς με την Λίβερπουλ (ήττα 4-3) έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, με τον Μπόνι να είναι οn fire. Το 0-0 του πρώτου ματς κάνει ανοιχτή την πρόκριση και αναμένεται να έχει γκολ το ματς.


δυάδα απόδοση 3,50 ποντάρισμα 60 μονάδες
MΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟΒΕΡ

Σκοράρει στην επιστροφή μετά από μήνες...

τριάδα απόδοση 8,30 ποντάρισμα 15 μονάδες
anytime scorer Μάριο Γκόμεζ(Φιορεντίνα) (επιστρέφει στην εντεκάδα μετά τον τραυματισμό του)
ΤΌΤΕΝΑΜ-ΝΤΙΝΠΡΟ πρόκριση Ντίνπρο (με απουσίες η Τότεναμ, Οι Ουκρανοί έχουν το 1-0 του πρώτου ματς και είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις με τον Κονιοπλάνκα)
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ πρόκριση Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πάνω κάτω οι ομάδες είναι ισοδύναμες και αδικούν οι αποδόσεις τους Ισραηλινούς)

Τρελή παιχτούρα ο Κονιοπλάνακα


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 210
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 75
ΚΑΒΑ 135

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου