Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ

Mπορεί να βγει νικητής στη κόντρα των δύο Αργεντινών ο Σιμεόνε

Δεν βγήκε το όνειρο χτες,ο ΠΑΟΚ λύγισε στα κρίσιμα σημεία του ματς και έχασε μια ιστορική πρόκριση,αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται αδικημένος.Όταν πριν τρία λεπτά η Σάλκε έχει μείνει με 10 παίχτες,εκεί απλά δεν τρως τέτοιο γκολ...τέλος.
Στην τριάδα μας μας την έκανε η Αούστρια,παρόλο που προηγήθηκε πολύ νωρίς δέχτηκε τρία γκολ από την Ντιναμό και κόντεψε να χάσει και την πρόκριση.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ/2: Επαναληπτικός αγώνας του Σούπερ Καπ Ισπανίας,στην Μαδρίτη 1-1 το πρώτο ματς.Το διπλό πληρώνει 8,00 και είναι πολύ μεγάλο,η Ατλέτικο έχει ξεκινήσει πολύ καλά (1-3 μέσα στην Σεβίλλη και 5-0 την Βαγιεκάνο).Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο για 65 λεπτά είχε εγκλωβίσει την Μπαρτσελόνα,σε εκείνο το σημείο ο Νέυμαρ ισοφάρισε και στο τέλος θα μπορούσε να πάρει και την νίκη.Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πάρα πολύ έξυπνος προπονητής και μπορεί να βρει τρόπους να σταματήσει τους Καταλανούς,ειδικά αν δεν αγωνιστεί και ο αμφίβολος Μέσι.Ο Βίγια θέλει εκδίκηση και Ντιέγκο Κόστα είναι καυτός...θα ρισκάρω στο 8,00 του διπλού και ας χάσω.Προφανής επιλογή και το γκολ-γκολ.

ΣΕΛΤΙΚ-ΣΑΧΤΕΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ ΟΒΕΡ 3,5: Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Σαμαρά μετά του 2-0 του Καζακστάν.Δεν έχει περιθώρια η Σέλτικ φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό,με την βοήθεια του κατάμεστου Σέλτικ Πάρκ να ρίξει στα σκοινιά την μικρούλα Καραγκαντί. Η Σαχτέρ στον προηγούμενο γύρο είχε κερδίσει με 4-0 την Σκερντεμπέου από την Αλβανία στο Καζακστάν.Στην ρεβάνς στο 30' έχανε με 3-0 και κόντεψε να χάσει μια σίγουρη πρόκριση.Η Σέλτικ στο πρώτο ματς παρά την κακή της εμφάνιση είχε δοκάρι και δύο φοβερές ευκαιρίες,μπορεί να βάλει τουλάχιστον τρία γκολ...αλλά και πίσω έχει τα θεματάκια της με τον στόπερ που πήρε από την Ολλανδία τον Βαν Ντικ να είναι για γέλια.Όπως και να έχει θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ...και σκορ 4-1.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΥΩΝ ΟΒΕΡ: Οι Βάσκοι πήραν μεγάλη νίκη με 0-2 στην Γαλλία με δύο γκολάρες από τον Σεφέροβιτς και τον Γκρίζμαν. Η Λύων για να εξαντλήσει τις ελπίδες πρόκρισης που έχει πρέπει να παίξει επιθετικά,δίνοντας χώρους στην Σοσιεδάδ. Ανοιχτό ματς βλέπω με γκολ.

τριάδα απόδοση 7,77
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΕΛΤΙΚ-ΣΑΧΤΕΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΥΩΝ ΟΒΕΡ


μονό αποδεκτό απόδοση 8,00
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Στο Λιγκ καπ Αγγλίας είχαμε κάμποσες εκπλήξεις χτες,θα κάνουμε μια δυάδα με τα σημερινά.Να σας πω παραδοσιακά ότι οι ομάδες της Πρέμιερ που έχουν στόχο την παραμονή συνήθως δεν δίνουν σημασία στο θεσμό και προσπαθούν να το ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται...

AKΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΚΑΡΝΤΙΦ 1: η Κάρντιφ πέτυχε τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτυ την Κυριακή,ενώ το Σάββατο υποδέχεται την Έβερτον. Είναι σίγουρο πως οι Ουαλοί θα παραταχθούν με πάρα πολλές αλλαγές.Η Άκρινγκτόν έχει για προπονητή των πρώην σταρ των γηπέδων Τζέιμς Μπίτι που μόλις φέτος άρχισε την προπονητική του καριέρα και είναι σίγουρο πως θα πριζώσει τους παίχτες του στο σημερινό ματς,αφού ενδεχόμενη νίκη σήμερα ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του.Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι τρεις κατηγόριες κάτω από την Κάρντιφ...αλλά στο Λίγκ καπ όλα γίνονται θυμηθείτε την περσινή Μπράντφορντ που έφτασε μέχρι τον τελικό.

ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ Χ2: Ο Μαρκ Χιούζ είναι ένας πάρα πολύ κακός προπονητής και είναι σίγουρο πως η Στόουκ στα χέρια του θα κινδυνέψει.Πολλές αλλαγές σήμερα καθώς το Σαββατό έχει εκτός έδρας ματς με την Γουέστ Χαμ.Οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν χωνεύουν τον Χιουζ και είχαν αντιδράσει έντονα στην απόλυση του Πιούλις που ήταν προπονητής της ομάδας για χρόνια...Ένα γκολ από την μικρούλα Γούολσολ και οι γιούχες θα αρχίσουν..

δυάδα απόδοση 23,80
AKΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΚΑΡΝΤΙΦ 1
ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ Χ2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου