Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ?


Το πιο σημαντικό ματς στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ είναι σήμερα το βράδυ.Σε περίπτωση πρόκρισης σήμερα ο Δικέφαλος αλλάζει επίπεδο,μπαίνει στο κλαμπ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και επιτέλους βάζει τέλος σε ένα απωθημένο χρόνων.Το σεντόνι έχει κουνηθεί πολλές φορές στην Τούμπα και ο ύμνος του champions league έχει ακουστεί επίσης....αλλά μόνο στα όνειρα των οπαδών του Δικέφαλου.Σήμερα αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
είναι πολλά τα λεφτά του champions league




Η ενδεχόμενη σημερινή πρόκριση εκτός από το τεράστιο οικονομικό κέρδος που θα φέρει στον ΠΑΟΚ(αυτό  πιο πολύ νοιάζει τον Σαββίδη) του δίνει την δυνατότητα να έχει μια πετυχημένη χρονιά χωρίς άγχος και υπερβολική πίεση.Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει στόχο το πρωτάθλημα,στόχος που είναι πάρα πολύ δύσκολος,δεν είναι έτοιμος ακόμα για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό,να είναι κοντά του και να καραδοκεί,ναι μπορεί,αλλά δύσκολα να του πάρει τον τίτλο.Μια σημερινή πρόκριση θα κάνει πιο ομαλή την χρονιά του ΠΑΟΚ,δεν θα υπάρχει τόσο έντονη πίεση στην ομάδα και αυτό σίγουρα θα τους βγει σε καλό,έτσι ο Στέφενς θα βρει χρόνο να χτίσει μια ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τον Ολυμπιακό,θέλει τον χρόνο του...δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ομαδάρα μέσα σε δύο μήνες.


Πάμε τώρα να μιζεριάσουμε λίγο...
Ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός σήμερα όμως θα δημιουργήσει τριγμούς και θα φέρει πολύ γκρίνια γύρω από την ομάδα.Θα επικεντρωθούν όλοι στις κακές μεταγραφικές επιλογές τύπου Λόπεθ,θα αρχίσουν να βρίζουν τον Βρύζα,ο Γκαρσία θα ξαναέρθει στο προσκήνιο και η ομάδα θα παίζει με την κεφάλι στην γκιλοτίνα κάθε εβδομάδα.Είναι σίγουρο δε, πως θα αρχίσει και η κριτική προς τον Στέφενς,ήδη σε πολλούς ξένισαν οι δηλώσεις του μετά το Αγρίνιο που κατηγόρησε τους πάντες ότι είχαν το μυαλό τους στο σημερινό ματς.
Ο Στέφενς το είπε χτες.''δεν θα έρθει ο θάνατος αν χάσουμε'',αλλά ποιος τον ακούει?Όλοι μιλάνε για την Σάλκε λες και είναι κανένα χωριό...επειδή δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Γερμανία.Τα έτη φωτός που απέχει η Bundesliga με το δικό μας πρωτάθλημα δεν ενδιαφέρουν κανέναν...
Έτσι πως ήρθαν τα πράγματα ο ΠΑΟΚ αντί να εύχεται να προκριθεί,ΠΡΕΠΕΙ να προκριθεί για να έχει μια καλή και ήρεμη σεζόν,αλλιώς τα δύσκολα θα αρχίσουν πολύ νωρίς...δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα,τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα όλοι το θέλουν άμεσα,κάνεις δεν έχει την υπομονή να περιμένει.Κανείς δεν αγαπάει την ομάδα του,αλλά τις νίκες της και στο ΠΑΟΚ αυτό είναι πιο έντονο.

Για τα αγωνιστικά τα είπα στην στοιχηματική στήλη,περνάει ο ΠΑΟΚ στα πέναλτι με Σαλπιγγίδη και Κατσουράνη να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους.

ΥΓ. Θα ήθελα σήμερα να κάτσω να δω το ματς με τους εκατό που μπήκαν μέσα στο ματς με την Ραπίντ....να δω τις αντιδράσεις τους.
ευχαριστούμε για την στήριξη σας στην ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου