Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ




Το παλέψαμε χτες,στην τριάδα μας χάσαμε μόνο την Τότεναμ που δεν κατάφερε να κερδίσει έμεινε στο 2-2 και αποκλείστηκε στην παράταση. Εκεί που ήμασταν άτυχοι ήταν η τριάδα με τους anytime.O Tόρες είχε σκοράρει από νωρίς ο Ντέμσει επίσης και μας έλειπε μόνο ο Καρντόσο...που ο προπονητής της Μπενφίκα τον είχε στον πάγκο,τον έβαλε στο 75' για να χάσουμε το στοίχημα...το γκολ της Μπενφίκα ξεκίνησε από δική του ενέργεια.
Σήμερα θα γυρίσω λίγο στα παλιά και θα επιλέξω τετραδούλα

ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΣΤΑΡΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Ρόζεμποργκ ξεκίνησε εντυπωσιακά στα τρία πρώτα με τρείς νίκες έχοντας βάλει 9 γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα.Η Στάρτ σε δύο ματς έβαλε 5 γκολ και έδειξε επιθετικά να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.Σε 23 ματς μεταξύ τους έχουν βγει 20 φορές γκολ-γκολ.

ΝΙΜ-ΝΤΙΖΟΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: αμφότερες βρίσκονται 7 βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο.Και στις δύο υπάρχουν δηλώσεις που δείχνουν ότι θα κυνηγήσουν ως το τέλος τις ελπίδες τους,οπότε σήμερα αναμένεται ανοιχτό ματς με γκολ και από τις δύο.


ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΟΒΕΡ: το Αννόβερο εκτός έδρας έχει 10 οβερ σε 14 ματς και για να βγει Ευρώπη πρέπει σήμερα να πάει να κερδίσει την Φράιμπουργκ.Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε στην πέμπτη θέση που βγάζει Ευρώπη και θα βρει χώρους να χτυπήσει την ευάλωτη άμυνα του Αννόβερο.

ΦΕΝΛΟ-ΤΣΒΟΛΕ ΟΒΕΡ: 1,80 πληρώνει το οβερ και αξίζει.Η Φένλο για να προσπαθήσει να σωθεί χωρίς μπαράζ θέλει μόνο την νίκη και να πλησιάσει την σημερινή του αντίπαλο στους 5 πόντους.Η Φένλο στην έδρας της έχει 11 οβερ σε 14 ματς στο γήπεδο της,με τα 10 από αυτά να έχουν και πάνω από 4 γκολ.

τετράδα απόδοση 10,35
ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΣΤΑΡΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΙΜ-ΝΤΙΖΟΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΟΒΕΡΟ ΟΒΕΡ
ΦΕΝΛΟ-ΤΣΒΟΛΕ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου