Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ...ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΟΥ


μην πάθουμε της κοπέλας....

Άμα δε σε θέλει...η γαμιόλα η μπάλα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Ένα γκολ μας έλειψε πάλι χτες για να κλείσουμε την τετράδα μας.Στο Φένλο-Τσβόλε το 0-2 ήταν το τελικό σκορ και το οβερ δεν ήρθε ποτέ να σημειωθεί πως το σκορ άνοιξε από το 12' και το δεύτερο μπήκε στο 63'...Όποιος μου πει καλά να πάθεις αφού δεν κρατήθηκες και έπαιξες τετράδα,αν σταματούσα στην τριάδα μια χαρά απόδοση θα είχαμε 5,75 αλλά θέλαμε τα πολλά....και το οβερ που χάθηκε όντως 'ηταν η τέταρτη επιλογή.Μετά το ταμείο της Τρίτης...τρεις μέρες δεν πάμε ταμείο στο τσάκ αλλά το παλεύουμε πολύ,θα έρθει και η δικαίωση.Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε για σήμερα.




ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ 1: Η Σασουόλο είναι ντεφορμέ ίσως και λόγω χαλάρωσης,η διαφορά από τον δεύτερο είχε φτάσει σε διψήφιο νούμερο.Νομίζω ότι 4 ματς χωρίς νίκη για την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία είναι πολλά και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες.Στο γήπεδο της είναι πολύ δυνατή με 12 νίκες σε  17 ματς..καλές επιστροφές έχει και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Μπρέσια θα παραταχθεί χωρίς 3 από τους 4 βασικούς χαφ της.Άσσος στο 2,05.


ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: οι φιλοξενούμενοι μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Γούιγκαν μόνο με θαύμα θα σωθούν....αλλά το παλεύουν,τα τελευταία 5 ματς τους ήταν γκολ-γκολ ενώ και γενικά εκτός έδρας έχουν σκοράρει στα 13 από τα 16 ματς που έχουν δώσει.Η Έβερτον πάλι φέρνει τα γκολ-γκολ για πλάκα εντός έδρας με 12 σε 16 ματς στο Γκούτισον Πάρκ...Και οι δύο θέλουν μόνο την νίκη η 'Εβερτον για να μείνει κοντά στην τετράδα και η ΚΠΡ για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας...το γκολ-γκολ είναι στο 1,83.


o Tαφαρέλ με τεράστια καριέρα στην εθνική Βραζιλίας

ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠ.-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2:  το όνειρο του champions league έσβησε την Τρίτη με εντυπωσιακό τρόπο νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης για τα λιοντάρια του Φατίχ Τερίμ.Από το σημερινό ματς λοιπόν θα επικεντρωθούν στο εντός των τειχών...Ο Τερίμ και οι δύο βοηθοί του είναι σήμερα τιμωρημένοι μετά τα γεγονότα του εντός έδρας ματς με την Μερσίν,στον πάγκο θα καθίσει ο προπονητής τερματοφυλάκων και τεράστια μορφή Ταφαρέλ. Υπάρχει κλίμα συσπείρωσης μετά τις τιμωρίες και ο Τερίμ δήλωσε << Κάποιοι θέλουν να χάσουμε το πρωτάθλημα,αλλά δεν θα τους περάσει.>>Ο Μπουράκ Γιλμάζ δεν έπαιξε με την Ρεάλ και θα είναι ξεκούραστος.Η Καραντεμίρ είναι 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα θα κινδυνέψει...στο πρώτο γύρο είχε κάνει κηδεία στο γήπεδο της Γαλατά που είχε περάσει με νίκη 1-3...άλλος ένας λόγος για τους φιλοξενούμενους να μπουν υποψιασμένοι στο γήπεδο. Διπλό που το ήθελα παραπάνω από το 1,72 που προσφέρεται αλλά θα το προτιμήσω.






τριάδα 1 απόδοση 6,49
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ 1
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠ.-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2


ΛΟΡΙΑΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ ΟΒΕΡ: δύο ομάδες που έχουν ουσιαστικά σωθεί και δεν έχουν κανένα άγχος παίζοντας απελευθερωμένα στο πρωτάθλημα.Η Μπαστιά είναι η ομάδα με τα περισσότερα οβερ με 22 σε 31 ματς και προέρχεται από τρία ματς που έβαλε από 4 γκολ στο καθένα.Η Λοριάν εντός παίζει επιθετικά και έχει 9 οβερ σε 15 ματς...αλλά και τα 5 από τα 6 άντερ που έφερε είχαν από δύο γκολ το καθένα.Περιμένω λοιπόν θέαμα και γκολ.

ΝΤΑΛΑΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Και οι δύο έχουν σκοράρει σε  όλα τα φετινά τους ματς.Δεν είναι από τις ομάδες που στηρίζονται στην άμυνα τους,το αντίθετο μάλιστα παίζουν πολύ επιθετικά.Το γκολ-γκολ υπάρχει στο 1,80 και θα τιμηθεί.

ΜΕΡΣΙΝ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2: η Μερσίν έχει υποβιβαστεί έχει μία νίκη στα τελευταία 18 ματς και απέχει από την σωτηρία 11 βαθμούς ,μοιάζει πολύ με την δικιά μας Κέρκυρα.Η Μπούρσασπορ προέρχεται από πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-0 και παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα.Εκτός έδρας δεν έχει καλές επιδόσεις με μόλις 3 νίκες σε 13 ματς...αλλά αυτό το ματς δεν γίνεται να το χάσει, ψυχολογία έχει και ανάγκη για βαθμούς έχει και οι άλλοι είναι ανάπηροι και χωρίς στόχους...φανταστείτε την Κέρκυρα να κόβει βαθμούς από τον ΠΑΣ αύριο....δεν είναι πολύ απίθανο?το διπλό υπάρχει στο 1,80.


τριάδα 2 απόδοση 5,59
ΛΟΡΙΑΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ ΟΒΕΡ
ΝΤΑΛΑΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΕΡΣΙΝ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΦΟΥΛΑΜ 1: οι χωριάτες της Άστον Βίλα παλεύουν με νύχια και με δόντια για την παραμονή,έχουν πολλά κενά στην άμυνα αλλά βρίσκει τρόπους να τα ξεπερνάει.Οι νίκες που κάνει τις δίνουν και ψυχολογία. Η Φούλαμ απλά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα αφού δεν έχει στόχους...Στην έδρας της ΄Αστον Βίλα έχει να νικήσει από το 1973 από τότε σε 13 ματς δεν έχει φύγει με νίκη από το Βίλα Πάρκ...Οι γηπεδούχοι δεν αξίζουν να πέσουν και το δείχνουν με τις τελευταίες εμφανίσεις τους,μπορούν τη νίκη σήμερα με την βοήθεια των οπαδών τους...άσσος στο 2,25,αν ήταν σε Ελληνικό ματς θα έδινε 1,50....


ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: με την πολύ καλή  πορεία στο δεύτερο γύρο η Εσπανιόλ έχει σωθεί πλέον και δεν έχει άλλους στόχους να εκπληρώσει...αφού παραπάνω δεν μπορεί να πάει.Το μεγάλο στοίχημα της Βαλένθια του  Βαλβέδρε είναι η τέταρτη θέση που οδηγεί στο champions league.Για να το κερδίσει λοιπόν αυτό το στοίχημα πρέπει να κερδίζει τέτοια ματς όπως το σημερινό...Χωρίς απουσίες   σήμερα θα την εμπιστευτούμε στο 2,30.

ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ: ισοβαθμούν στους 37 βαθμούς 6 πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και δεν είναι φυσιολογικό για ομάδα της δυναμικής τους να κάνουν τέτοιο σερί νικών.Η Γουέστ Χαμ είναι σκληρή ομάδα και μπορεί να κρατήσει αμυντικά...η ισοπαλία και βαθμολογικά τους βολεύει.

ΤΕΡΝΑΝΑ-ΡΕΤΖΙΝΑ Χ: το σημείο που φέρνουν πιο συχνά και οι δύο είναι το Χ...και οι δύο έχουν από 13 σε σύνολο 35 αγώνων.Η Τερνάνα είναι σωμένη και δεν θα πει όχι να δώσει ένα βαθμό στην Ρετζίνα που παλεύει για την σωτηρία...αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι θα πουν και ευχαριστώ με τον πόντο.

ΑΣΚΟΛΙ-ΜΟΝΤΕΝΑ Χ: ο προπονητής της βολεμένης βαθμολογικά  Μόντενα είναι παλιός παίχτης της Άσκολι...οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον καλύτερο παίχτη και πρώτο σκόρερ της Ζάζα...Το Χ μοιάζει πολύ πιθανό.


ΟΣΕΡ -ΜΟΝΑΚΟ 2: Η Μονακό είναι μια αντίστοιχη περίπτωση με την Σασουόλο που είδαμε πιο πάνω,είναι η καλύτερη με διαφορά ομάδα στην κατηγορία...αλλά λόγω χαλάρωσης προέρχεται από 4 ματς χωρίς νίκη (όλα ισοπαλίες με γκολ).Ήρθε λοιπόν η ώρα να επιστρέψει στις νίκες αφού η Νάντ έχει πλησιάσει στους 5 πόντους.Εκτός έδρας έχει κάνει 9 νίκες σε 15 ματς και η Οσέρ  βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας χωρίς κανένα στόχο και πλήρως απογοητευμένη με μία νίκη στα τελευταία 6 ματς...Διπλό που πληρώνει 2,50.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 422,08
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΦΟΥΛΑΜ 1
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ
ΤΕΡΝΑΝΑ-ΡΕΤΖΙΝΑ Χ
ΑΣΚΟΛΙ-ΜΟΝΤΕΝΑ Χ
ΟΣΕΡ -ΜΟΝΑΚΟ 2


Για όσους το διαβάσουν νωρίς υπάρχει ένα ωραίο διπλό στις 12:30 στη Ρωσία.Η Ζενίτ μετά την γκέλα της ΤΣΣΚΑ χτες θέλει την νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή,η Λοκομοτίβ στα πέντε που έδωσε το 2013 δεν έχει νίκη έχοντα βάλει μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς...ευκαιρία νίκης για την πλούσια Ζενίτ.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ 2 απόδοση 2,05



με τα πρωταθλήματα να φτάνουν στο τέλος τους να σας θυμίσουμε την είχαμε παίξει τον Σεπτέμβριο...σε μακροχρόνια στοιχήματα.


PREMIER LEAGUE:ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ :έχασε τους δύο καλύτερους παίχτες της Ρονταλέγκα και Μόουζες....σώθηκε στο παρατσακ την περσινή χρονιά....φέτος δεν νομίζω να τα καταφέρει

CAMPIONATO:ΙΝΤΕΡ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ: έχει τις ίδιες πιθανότητες με Νάπολι,Μίλαν και Ρόμα....πέρσυ όμως δε βγήκε στο σεντόνι και φέτος.....νομίζω είναι η σειρά της...

CHAMPIONS LEAGUE: ΡΕΑΛ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ : είναι προφανές που θα εστιάσει ο Μουρίνιο την προσοχή του φέτος στη κούπα με τα μεγάλα αυτιά.....

CHAMPIONSHIP: ΛΙΝΤΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ: ήρθε η ώρα για τα ιστορικά ''παγώνια'' να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν.....κόσμο έχουν,υλικό έχουν και επιτέλους έχουν και σοβαρό προπονητή τον πολύπειρο Γουόρνοκ....

EREDIVISIE : ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 3,50: είναι ισοδύναμη με τον Αγιαξ σε ποιότητα αλλά έχει πολλούς παίχτες με εμπειρίες και προσωπικοτήτα που μπορούν να αντέξουν την πίεση(Φαν Μπόμελ,Μπούμα,Τοιβόνεν,Στρούτσμαν,Λένς) σε αντίθεση με τον Αγιαξ που έχει πιο νεανικό ρόστερ...η Τβέντε δείχνει να μπορεί να μπει σφήνα αλλά δεν την υπολογίζω

PRIMERA LIGA: ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 2,62:έχουν τις ίδιες πιθανότητες με την Πόρτο....αλλά οι ''αετοί'' πληρώνουν καλύτερα...και ο Βίτσελ δεν είναι τόσο μεγάλη απώλεια όσο είναι του Χούλκ για την Πόρτο...

σύστημα 4-5-6 απόδοση 1819,12
PREMIER LEAGUE: ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ 3,00
CAMPIONATO: ΙΝΤΕΡ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ 2,00
CHAMPIONS LEAGUE: ΡΕΑΛ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 5,50
CHAMPIONSHIP: ΛΙΝΤΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ 6,50
EREDIVISIE : ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 3,50
PRIMERA LIGA: ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 2,62





εξάδα απόδοση 21,58
PREMIER LEAGUE: ΤΟΤΕΝΑΜ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ 1,57(ε νομίζω στην εξάδα θα βγει )
PRIMERA DIVISION: ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ 1,90(ποιός να την περάσει?)
ΕΛΒΕΤΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,61(κλασική αξια)
ΤΟΥΡΚΙΑ:ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,90(η Φενέρ είναι ασόβαρη)
BUNDESLIGA: ΜΠΑΓΕΡ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,40(για πλάκα)
CAMPIONATO: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,66(η μοναδική σοβαρή)


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου