Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΖ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ



Άλλη μια κακή μέρα χτες...αλλά πέρασε αναίμακτη και με μικρό κέρδος.Στην τριάδα μας πέρασε μόνο το Ντάλας...Αλλά στην τετράδα μας αναβλήθηκαν τα τρία ματς και έγινε μόνο το Τορκί που κέρδισε και μας πλήρωσε με 2,40...οπότε στη σούμα είχαμε και λίγο κέρδος.Για λίγα το πρόγραμμα σήμερα...αλλά θα παίξουμε μια τετραδούλα έτσι για το καλό της μέρας.




ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Βραζιλία σε όλα τα φιλικά της παίζει ανοιχτά και επιθετικά με τα 4 τελευταία να είναι γκολ-γκολ.Η Ρώσσοι είναι ξεκούραστοι αφού το ματς με την Β.Ιρλανδία αναβλήθηκε...


ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1: το κάστρο της Αλκοκρόν με 11 νίκες σε 14 ματς,με την ομάδα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση,θα την εμπιστευτούμε και σήμερα παρόλο που η αντίπαλος της η Νουμάνθια είναι 6 ματς αήττητη,αλλά δεν έχει κάποιο στόχο αφού βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.


ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ 1Χ: θα πάμε με τον Ταζ...και τους συμπατριώτες τους.Το Μαρόκο βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και ο καινούριος τεχνικός Ταουσί δεν κάλεσε σχεδόν κανέναν από τους διεθνείς που αγωνίζονται εκτός χώρας,κάτι που αποδυναμώνει την ομάδα.Οι Τανζανοί γεμίζουν πάντα το γήπεδο των 60,000 θέσεων...μπορούν να μη χάσουν.

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ ΟΒΕΡ: το Λιβόρνο εντός έδρας έχει 12 οβερ σε 16 ματς και η Βίρτους στα τελευταία 11 ματς έχει 9 οβερ...και στα δύο που δε βγήκαν οβερ έιχαν δύο γκολ.


τετράδα απόδοση 9,89
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(αυριανό φιλικό)
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1
ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ 1Χ
ΛΙΒΟΡΝΟ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου